Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Δείτε γιατί συνελήφθη στα Χανιά Έλληνας επιβάτης της Ryanair...



Στην χθεσινή πτήση της Ryanair από τη Θεσσαλονίκη για τα Χανιά, ένα περιστατικό ήρθε να μας θυμίσει πως οι νόμοι και οι κανονισμοί είναι για να τηρούνται και όχι άπλα ένα εμπόδιο προς αποφυγή. 
Κατά τη διάρκεια της πτήσης που είναι περίπου μια ώρα, ένας επιβάτης ελληνικής καταγωγής, πήγε στην τουαλέτα και κάπνισε ένα τσιγάρο.
 Τον εντόπισαν οι ανιχνευτές καπνού και στην παρατήρηση των αεροσυνοδών απάντησε με το “άσε μας μωρέ”. 

Όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε στα Χανιά, ο πιλότος μιλώντας από το μικρόφωνο ζήτησε από τους επιβάτες να παραμείνουν στις θέσεις τους καθώς θα έρθει η αστυνομία να συλλάβει έναν επιβάτη που κάπνισε εν ώρα πτήσης. Πράγματι μετά από λίγο μπήκαν στο αεροπλάνο τρεις αστυνομικοί, οι οποίοι συνέλαβαν τον παραβάτη του οποίου "η μαγκιά" εξαφανίστηκε και άρχισε να παρακάλα τους αστυνομικούς επικαλούμενος αστείες δικαιολογίες. 

Επιβάτες της ίδιας πτήσης έλεγαν μπράβο στην Ryanair που δεν άφησε το περιστατικό να περάσει έτσι ενώ κάποιοι υποστήριζαν ότι είδαν το συγκεκριμένο άτομο να καπνίζει μέσα στον αερολιμένα Θεσσαλονίκης πριν την επιβίβαση, χωρίς όμως κανείς να τολμήσει να του κάνει μια παρατήρηση.


Πηγή
Omorfa Taxidia

Δεν υπάρχουν σχόλια: