Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Στις 9 Σεπτεμβρίου στο ανώτατο το θέμα των απειλητικών μηνυμάτων που συγκλόνισε την Πάφο



Την προσεχή Τετάρτη, στις 10:30, ορίστηκε η ακρόαση για διευκρινίσεις στην υπόθεση που αφορά την αίτηση για ακύρωση των διαταγμάτων εξασφάλισης τηλεπικοινωνιακών δεδομένων, κατά την οποία και θα δοθεί χρόνος στις δύο πλευρές να συνοψίσουν τα επιχειρήματά τους.

Πρόκειται για τα διατάγματα εξασφάλισης τηλεπικοινωνιακών δεδομένων στην υπόθεση αποστολής απειλητικών μηνυμάτων προς τον νυν Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος, την Αναπληρώτρια Δημοτικό Μηχανικό του Δήμου Ανδρούλλα Ευθυμίου και το δημοσιογράφο Κώστα Νάνο, που εκδικάζεται στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου.


Ο συνήγορος υπεράσπισης της Μαρίας Σολομωνίδου, του Κωνσταντίνου Σύφαντου και του Ηλία Σολομωνίδη Μιχάλης Πικής, είχε υποβάλει στο Ανώτατο αίτηση φύσεως “certiorari” με στόχο την ακύρωση των διαταγμάτων εξασφάλισης τηλεπικοινωνιακών δεδομένων που αφορούσαν την υπόθεση.

Οι αγορεύσεις των δύο πλευρών έχουν ήδη κατατεθεί, ενώ κατά τη σημερινή διαδικασία ο κ. Πικής κατέθεσε στο δικαστήριο επιπρόσθετο κείμενο και δόθηκε ως εκ τούτου χρόνος στην εκπρόσωπο της Νομικής Υπηρεσίας Έλενα Ζαχαριάδου να το μελετήσει και να καταθέσει αν επιθυμεί δικό της περιεκτικό κείμενο.

Όπως ανάφερε ο Δικαστής Αντώνης Λιάτσος, την επόμενη Τετάρτη θα δοθεί χρόνος στις δύο πλευρές να παρουσιάσουν ενώπιον του Δικαστηρίου συνοπτικά τα σημαντικά στοιχεία των κειμένων τους.

(ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: