Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Η βίλα των οργίων αναστατώνει στο Λος Άντζελες. ΒΙΝΤΕΟ


Οι κάτοικοι της πολύ VIP περιοχής Ηollywood Hills στο Λος Άντζελες έχουν χάσει κυριολεκτικά τον ύπνο τους. Ο λόγος είναι τα συνεχή πάρτι που δίνει στην βίλα τους το ζεύγος Βastian και Maria Yotta. 

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ!!!



Δεν είναι όμως μία περίπτωση απλής ενόχλησης των ωρών κοινής ησυχίας. Αλλά για μία κατάσταση στην οποία το ζεύγος προκαλεί με τον τρόπο ζωής του, ενώ τα πάρτι του θυμίζουν πολύ τα «όργια» τα οποία συνέβαιναν στην βίλλα του αφεντικού του Playboy.


Τα πάρτι που λαμβάνουν χώρα σ' αυτο το σπίτι δεν έχουν προηγούμενο στην περιοχή. Στο εναρκτήριο πάρτι για το καλοκαίρι, τον Ιούνιο, οι καλεσμένοι ξεπέρασαν τους 350 ενώ ανάμεσα στα highligts της βραδιάς ήταν το γεγονός ότι τους επισκέπτες υποδεχόταν ένα... λιοντάρι σε κλουβί. 


Τα παράπονα βέβαια εστιάζονται περισσότερο στο γεγονός ότι όταν έχει πάρτι, η περιοχή γεμίζει από πανέμορφες κοπέλες αγνώστων ηθών οι οποίες κυκλοφορούν ημίγυμνες είτε μέσα στο σπίτι είτε και στους δρόμους γύρω από αυτό. 


Οι φήμες και η φαντασία οργιάζουν για το τι γίνεται μέσα στην τεράστια βίλα των 10 υπνοδωματίων τις ημέρες των πάρτι, όπου η ζωντανή μουσική και τα γλέντια μέχρι πρωΐας είναι σχεδόν καθημερινή πρακτική.


Το ζευγάρι πάντως αντιμετωπίζει μάλλον χαλαρά την κατάσταση, λέγοντας ότι το πιθανότερο είναι ότι για τις διαμαρτυρίες των γειτόνων ευθύνεται το γεγονός ότι ζηλεύουν. Και τους καλεί να του χτυπήσουν την πόρτα και να πάρουν μέρος στο πάρτι. 


Ο ίδιος πάντως φροντίζει να προκαλεί όπου σταθεί και όπου βρεθεί, με τον λογαριασμό του στο Instagram να τον δείχνει ανάμεσα σε «πληθωρικές» γυναίκες, ακριβά αυτοκίνητα, «τούβλα» από μετρητά, και φωτογραφίες με διασημότητες όπως ο Σβαρτσενέγκερ.]


Πρώτο Θέμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: