Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Γρονθοκόπησαν αλλοδαπό φοιτητή στην Λάρνακα. Τρεις συλλήψεις

Υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και ληστείας εναντίον 22χρονου αλλοδαπού, διερευνά η Αστυνομία στη Λάρνακα. Για την υπόθεση συνελήφθηκαν τρία άτομα από τη Λάρνακα και τη Δρομολαξιά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 3.30 χθες το μεσημέρι, καταγγέλθηκε από 22χρονο αλλοδαπό, φοιτητή σε ιδιωτικό κολλέγιο στη Λάρνακα, ότι γύρω στη 1.30 τα ξημερώματα, ενώ περπατούσε στην περιοχή Μακένζι, σταμάτησαν δίπλα του δύο αυτοκίνητα από τα οποία κατέβηκαν τρία πρόσωπα, τα οποία του επιτέθηκαν και τον κτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές σε διάφορα μέρη του σώματός του.
Από τα κτυπήματα, σύμφωνα με τον 22χρονο, αυτός έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος. Ωστόσο τα τρία άτομα εξακολούθησαν
να τον κτυπούν, ενώ ένας από αυτούς του έκλεψε από την αριστερή τσέπη του παντελονιού του το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε το ποσό των 2.150 ευρώ.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγελία του 22χρονου, τα τρία άτομα επιβιβάστηκαν στα δύο οχήματα και αναχώρησαν από τη σκηνή. Ωστόσο ο 22χρονος κατάφερε να συγκρατήσει τον αριθμό εγγραφής του ενός από τα δύο οχήματα, και βάσει αυτού του στοιχείου η Αστυνομία προχώρησε σε εντοπισμό του ιδιοκτήτη του, ο οποίος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση.
Ο ιδιοκτήτης του οχήματος, 26 χρόνων, από τη Λάρνακα, ανακρινόμενος από την Αστυνομία έδωσε τα ονόματα των δύο άλλων ατόμων που βρίσκονταν μαζί του στην περιοχή που αφορούσε η καταγγελία.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά την ομολογία του 26χρονου, συνελήφθηκαν ένας 19χρονος και ένας 20χρονος από τη Δρομολαξιά, οι οποίοι ανακρινόμενοι παραδέχθηκαν τη διάπραξη του αδικήματος.
Ο 22χρονος διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι έφερε αιματώματα και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματός του και, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, απολύθηκε.
Οι τρεις αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους.

κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: