Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Αναστάτωση προκάλεσαν μεθυσμένοι αλλοδαποί στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας

Γύρω στις 4 σήμερα το πρωί 29χρονος αλλοδαπός εισήλθε με το όχημά του στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας.

Παρά την έξοδο της Μουταγιάκας, σύμφωνα με την αστυνομία, το όχημά του συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 22χρονη φοιτήτρια. Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της αστυνομίας και οι δυο οδηγοί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο τμήμα πρώτων βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστησαν διάσειση και έφεραν μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματός τους και κρατήθηκαν για περαιτέρω νοσηλεία.
Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια των ερευνών της αστυνομίας για τα αίτια του ατυχήματος, τρίτο αυτοκίνητο που οδηγούσε 29χρονη από τη Ρωσία κτύπησε στο πίσω μέρος σταθμευμένου περιπολικού. Στην 29χρονη έγινε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 89% μg αντί 22% μg και στη συνέχεια τελικός έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 73% μg αντί 22% μg και συνελήφθηκε για αυτόφωρο αδίκημα.
Ακολούθως, έγινε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης στον 29χρονο, με ένδειξη 96 μg% αντί 22 μg%. Στην 22χρονη έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.
Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: