Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Το Tokio καλωσορίζει τα Χριστούγεννα με μια μοναδική γιορτή για όλους


Το Tokio Restaurant Bar «φορά» χρώματα και διάθεση Χριστουγέννων και  προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε ένα feelgood party που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου 2015 από τις 18:30 μέχρι τις 20:00. Η εκδήλωση σηματοδοτεί την έναρξη των εορταστικών Christmas Events που διοργανώνει το Tokio Restaurant Bar για όλο το μήνα Δεκέμβριο.


Υπό τους ήχους και τις εορταστικές μελωδίες του Μουσικού Φιλαρμονικού Ομίλου Λεμεσού θα φωταγωγηθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ ο Άγιος Βασίλης θα μοιράζει δώρα στα παιδιά και θα φωτογραφίζεται μαζί τους.

Ζεστό sake, mulled wine, αλλά και ένα ρόφημα έκπληξη για τα παιδιά θα προσφέρει το Tokio Restaurant Bar σε όλους τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον γνωστό σεφ του εστιατορίου Στέφανο Χρυσάνθου για τα Christmas celebrations του απόλυτου hot spot της Λεμεσού.


Για όλη την εορταστική περίοδο το Tokio Restaurant Bar στη Λεμεσό επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, τις καλύτερες προτάσεις για εναλλακτικές βραδιές διασκέδασης, αλλά και ένα ιδιαίτερο απολαυστικό μενού για τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: