Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Ποιοι κρύβονται πίσω από την δολοφονία του Ρώσου πολιτικού Μπόρις Νέμτσοφ;

Ως άλλα πιθανά κίνητρα, που σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ερευνούν οι αρχές είναι η προβοκάτσια με σκοπό την αποσταθεροποίηση της Ρωσίας, η διαμάχη με την Ουκρανία, αλλά και προσωπικοί λόγοι.

Άγνωστος επιτέθηκε άσεμνα σε γυναίκα στην Λευκωσία



Άσεμνη επίθεση από άγνωστο πρόσωπο δέχθηκε γύρω στις 6 το απόγευμα χθες γυναίκα, τη στιγμή που εισερχόταν στο αυτοκίνητο της, το οποίο βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης στη Λευκωσία.


Σύμφωνα με την καταγγελία της ίδιας στην Αστυνομία,  το άγνωστο πρόσωπο, της επιτέθηκε άσεμνα ενώ αυτή αντέδρασε και άρχισε να φωνάζει και να κτυπά το δράστη, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τραπεί σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η σύζυγος του Προέδρου επισκέφθηκε Ειδικά Σχολεία και ευαγή ιδρύματα στη Ρωσία


Η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Άντρη Αναστασιάδη, η οποία συνόδεύει τον Πρόεδρο Αναστασιάδη στην επίσημη επίσκεψή του στη Ρωσική Ομοσπονδία, επισκέφθηκε Ειδικά Σχολεία, ευαγή ιδρύματα και πολιτιστικά μνημεία στη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη.

Η αστυνομία Λάρνακας εντόπισε έξι πιστόλια και ένα περίστροφο


Έξι πιστόλια, εκ των οποίων τα δύο ήταν έμφορτα, και ένα περίστροφο, εντόπισαν χθες σε ανοικτούς χώρους στη Λάρνακα μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λάρνακας, ύστερα από πληροφορία.

Δείτε πώς να προστατεύσετε τα μάτια σας από τις οθόνες

Χρησιμοποιούμε σήμερα περισσότερες ηλεκτρονικές συσκευές από ποτέ – Τηλεοράσεις, έξυπνα κινητά, λάπτοπ και τάμπλετ αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, όμως οι οθόνες κουράζουν υπερβολικά τα μάτια μας.
Τι προτείνουν οι ειδικοί για να αποφύγουμε τα προβλήματα στα μάτια; Η λύση είναι ο κανόνας 20-20-20.

Στο νοσοκομείο η δημοσιογράφος που βιάστηκε στην Αίγυπτο

Στο νοσοκομείο με εσωτερική αιμορραγία και εκκολπωματίτιδα μεταφέρθηκε εσπευσμένα, η κούκλα δημοσιογράφος και πολεμική ανταποκρίτρια, η οποία το 2011 είχε πέσει θύμα βιασμού και κακοποίησης, από 300 άνδρες στην Αίγυπτο.
Για την 43χρονη Λάρα Λόγκαν ο λόγος, η οποία νοσηλεύεται πλέον, με τους γιατρούς να αναφέρουν πως η κατάσταση της ίσως οφείλεται στο άγχος.

Οι Άγγελοι της Victoria's Secret φωτογραφίζονται στην θάλασσα

Τα σέξι κορίτσια της Victoria's Secret συμμετέχουν στην πρώτη θαλάσσια φωτογράφιση του οίκου εσωρούχων, φέρνοντας το καλοκαίρι μήνες νωρίτερα.

Αυτοί είναι οι Μύθοι και αλήθειες για την καφεΐνη

Ο καφές, βασικό συστατικό του οποίου είναι η καφεΐνη, αποτελεί αγαπημένη συνήθεια των ανθρώπων ανά τον κόσμο και οι περισσότεροι καταναλώνουμε αρκετάφλιτζάνια ημερησίως. Πολλά είναι αυτάπου ακούγονται κατά καιρούς γύρω από το όνομά της και πολλοί μύθοι αναπτύσσονται σχετικά με την κατανάλωσή της. 

Αυτές είναι οι νεότερες θανατοποινίτισσες


Η Τίφανι Κόουλ και η Εμίλια Καρ γνωρίστηκαν στην πτέρυγα των μελλοθανάτων στο σωφρονιστικό ίδρυμα Λόουελ της Φλόριντα. Πλέον, οι δύο γυναίκες, οι οποίες έχουν απίστευτα παρόμοιες ιστορίες, δεν μπορούν να φανταστούν τη ζωή τους η μία χωρίς την άλλη.

Δείτε γιατί το φόρεμα αυτό έχει διχάσει το ίντερνετ


Τι χρώμα έχει το συγκεκριμένο φόρεμα; Είναι μια ερώτηση που εκατοντάδες εκεί έξω στο διαδίκτυο και στα σόσιαλ μίντια, «καλούνται» να απαντήσουν, όταν έσπασε το ίντερνετ η συγκεκριμένη φωτογραφία με το ένδυμα το οποίο πόσταρε αρχικά η σκωτσέζα τραγουδίστρια, Caitlin McNeill. 

Άστεγος τάφηκε στο Βατικανό μετά από εντολή του Πάπα


Την ταφή στο Βατικανό ενός αστέγου από την Ολλανδία, που ζούσε στους δρόμους γύρω από τον Άγιο Πέτρο στη Ρώμη, επιβεβαίωσε η Αγία Έδρα.

Πρόκειται για τον «Γουίλι», έναν ηλικιωμένο άστεγο που είχε καταλήξει σε νοσοκομείο από το κρύο το Δεκέμβριο και ήταν γνωστός στους ιερείς, καθώς πήγαινε κάθε φορά στη λειτουργία μικρής εκκλησίας στο παπικό κράτος.

Οκτώ νεκροί από πυροβολισμούς στο Μιζούρι


Όκτω άνθρωποι έπεσαν νεκροί, συμπεριλαμβανομένου του δράστη, από πυροβολισμούς  στη νοτιοανατολικό Μιζούρι, σύμφωνα με το πρακτορείο Associated Press.

Επανιδρύεται η ΕΡΤ


Την Πέμπτη 5 Μαρτίου η Ελληνική κυβέρνηση θα καταθέσει το σχέδιο νόμου για την ίδρυση της ΕΡΤ ΑΕ, αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, προσθέτοντας ότι η συγκεκριμένη κίνηση είναι συνεπής προς τις προγραμματικές της δηλώσεις.

Στα 61 δολάρια το βαρέλι η τιμή του μπρεντ

Η αμερικανικού αργού, ενισχύθηκε κατά 99 σεντς στα 49,16 δολάρια το βαρέλι.

Το Φεβρουάριο, η τιμή του «μαύρου χρυσού» οδεύει προς τη μεγαλύτερη αύξηση σε επίπεδο μήνα από το Μάιο του 2009, αναφέρει το Ρόιτερς.

Πυροβόλησαν 13 κυνηγετικούς σκύλους στο κεφάλι


Απίστευτη κτηνωδία σημειώθηκε στο Δασάκι της Άχνας.

13 σκύλοι εντοπίστηκαν από τον ιδιοκτήτη τους πυροβολημένοι σήμερα το πρωί σε περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου.

Ο ιδιοκτήτης των τετράποδων μετέβη γύρω στις 8 το πρωί στη φάρμα του, που βρίσκεται λίγο έξω από το Δασάκι της Άχνας και δεν πίστευε στα μάτια του με αυτό που αντίκρισε.

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Κύπρος. Μειωμένα τα έσοδα από τον τουρισμό κατά το 2014

Την πρώτη μείωση, από το 2009, που ανήλθε στα €59 εκατομμύρια, παρουσίασαν τα έσοδα από τον τουρισμό το 2014, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε την Παρασκευή η Στατιστική Υπηρεσία. 

Το πρωτοπόρο ερευνητικό έργο του Ινστιτούτου Κύπρου εξήρε ο Υπουργός Γεωργίας


Πρωτοπόρο εκπαιδευτικό και ερευνητικό κέντρο χαρακτήρισε το Ινστιτούτο Κύπρου ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Νίκος Κουγιάλης στη διάρκεια επίσκεψης του στις εγκαταστάσεις του ΙΚυ, επισημαίνοντας ότι το κράτος πρέπει να στηρίξει το εξαιρετικό έργο που επιτελεί το Ινστιτούτο.

Μια «φωλιά» στη Βουλή των Λόρδων με Ρίφκιντ, Στρο και ΣΙΑ...


Αλαζονεία, αδίστακτη φιλαργυρία και Θεία Δίκη τελικά «έφαγαν» δύο πρώην Υπουργούς Εξωτερικών του Φόρειν ΄Οφις, μάλιστα της λεγόμενης ελίτ: τους Σερ Μάλκολμ Ρίφκιντ και τον φιλότουρκο Τζάκ Στρο. Αμφότεροι εξευτελισμένοι από τις αποκαλύψεις  της Ντέιλι Τέλεκραφ και Καναλιού 4 στις 23 Φεβρουαρίου 2015, που τους πρόβαλαν διαθέσιμους «πολιτικούς προς ενοικίαση» εκδιώχθηκαν κακή κακώς από τα κόμματά τους και τα αξιώματά τους.

Η οικονομική μεγέθυνση, η ιδέα της ανάπτυξης και μια παράλογη ευφορία

Αντρέας Μασούρας
«Η έμφαση πάνω στους οικονομικούς δείκτες χωρίς τον συνυπολογισμό των ανθρωπίνων αναγκών καθιστά τον άνθρωπο ως ένα άβουλο ον – μη δημιουργικό και άρα μη παραγωγικό».
Η τροϊκανή οικονομική  πολιτική ξεκινά με ένα βασικό μειονέκτημα εξαιρετικά επικίνδυνο για τις δημοκρατικές κοινωνίες: Η κυρίαρχη αντίληψή της επικεντρώνεται πάνω στην οικονομική της επιλογή. Με άλλα λόγια η προσέγγιση της συνταυτίζεται μόνο στην βάση της κλίμακας του εθνικού εισοδήματος. 

Συνάντηση Δημοτικού Συμβουλίου Γεροσκήπου με το Βουλευτή Πάφου, Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Συγκοινωνιών και Έργων, κ. Αντώνη Αντωνίου


Προσκεκλημένος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γεροσκήπου, ημερ. 24.2.2015, ήταν ο Βουλευτής Πάφου και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Συγκοινωνιών και Έργων, κ. Αντώνης Αντωνίου.

Δήμος Πάφου. Διεκδικεί επτά έργα για συγχρηματοδότηση από τα διαρθρωτικά ταμεία της ΕΕ



Eπτά έργα κοστολογημένα στα 24 εκατομμύρια επτακόσιες δέκα χιλιάδες ευρώ  διεκδικεί για συγχρηματοδότηση από τα διαρθρωτικά ταμεία της ΕΕ ο Δήμος Πάφου.

Η τελική παρουσίαση των έργων έγινε χθες στη Λευκωσία και όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος η απάντηση προς όλες τις Τοπικές αρχές που έχουν ανάλογες διεκδικήσεις θα δοθεί πριν από τα μέσα Μαρτίου.

Εμπρησμός δύο αυτοκινήτων στην Λεμεσό



Δύο αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς χθες βράδυ στη Λεμεσό από πυρκαγιά που τέθηκε κακόβουλα.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Αστυνομίας, γύρω στις 11:40 χθες ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητο που ανήκει σε Ρωσίδα, στον Άγιο Τυχωνα. Η φωτιά επεκτάθηκε και σε διπλανό αυτοκίνητο. Η φωτιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, αφού όμως κατέστρεψε ολοσχερώς και τα δύο αυτοκίνητα.


Φωτιά σε αυτοκίνητο και σε πρακτορείο στοιχημάτων στην Λευκωσία



Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας στο ΚΥΠΕ, η δύναμη έλαβε γύρω στις 21:15 πληροφορία για φωτιά σε αυτοκίνητο επιχειρηματία στη Λευκωσία.

Η φωτιά κατασβέστηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία. Από τις πρώτες εξετάσεις διαπιστώθηκε πως η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.


Βόμβα σε αυτοκίνητο διαιτητή στην Αραδίππου



Εκρηξη βόμβας τύπου υδροσωλήνα σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας διαιτητή στην Αραδίππου με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες ζημιές στο όχημα και άλλες ζημιές σε διπλανά σπίτια.

ΚΕΡΥΝΕΙΩΤΙΚΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ - ΤΕΤΑΡΤΗ, 4.3.2015, 16.00- 19.00


Το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια διοργανώνει το ετήσιο «Κερυνειώτικο απόγευμα» την ερχόμενη Τετάρτη, η ώρα 16. 00 στην αίθουσα δεξιώσεων «METROPOLITAN SQUARE»  η οποία ευρίσκεται απέναντι απο το SUPER HOME CENTER»  στην οδό Καλαμών στο Στρόβολο. Πρόκειται για το κτίριο που στεγαζόταν το MEGA MART.
 (Αριστερά στα πρώτα φώτα τροχαίας μεταξύ του κυκλικού κόμβου στο τέλος του αυτοκινητοδρόμου και του κυκλικού κόμβου του νέου νοσοκομείου Λευκωσίας).

Σε δύο χρόνια θα γίνει η πρώτη μεταμόσχευση ανθρώπινου κεφαλιού

Η πρώτη επιτυχής μεταμόσχευση ανθρωπίνου κεφαλιού σε ένα σώμα μπορεί να γίνει πραγματικότητα μέσα στην επόμενη διετία. Αν το δει κανείς από την αντίστροφη οπτική γωνία, θα πρόκειται για την πρώτη μεταμόσχευση ενός ολόκληρου ακέφαλου σώματος σε ένα κεφάλι. 

Τον Μάρτιο η μεγαλύτερη έκλειψη ηλίου των τελευταίων χρόνων

Η μεγαλύτερη έκλειψη ηλίου στη Ευρώπη από το 1999 έρχεται στις 20 Μαρτίου και πρόκειται να μπλοκάρει μέχρι και το 90% από το φως του ηλίου σε μερικές περιοχές στη Βρετανία.

58 χρόνια από την ηρωική θυσία του Γρηγόρη Αυξεντίου

Στις σκοτεινές πράγματι ώρες που περνά ο τόπος μας, υπό το βάρος της συνεχιζόμενης κατοχής και παραβίασης των δικαίων και δικαιωμάτων του λαού μας, της οικονομικής κρίσης, αλλά και της κρίσης θεσμών και αξιών, η θυσία του Γρηγόρη Αυξεντίου είναι κάτι παραπάνω από παράδειγμα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου, σε αναφορά του, κατά την έναρξη της απογευματινής συνεδρίας της Ολομέλειας της Βουλής, για την επέτειο της θυσίας του ήρωα του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-59.

Συνεχίζεται η δίκη της υπόθεσης "Σκαλί" στην Πάφο

Δεν ολοκληρώθηκε  η αντεξέταση της 7ης μάρτυρος κατηγορίας Ανδρούλλας Ευθυμίου, Αναπληρώτριας μηχανικού του Δήμου Πάφου, από το συνήγορο υπεράσπισης του ζεύγους Αριστοδήμου, ποινικολόγο Γιώργο Παπαϊωάννου ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο για την υπόθεση διαχωρισμού των οικοπέδων στο Σκαλί από την εταιρεία Aristo.

«Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ»

Κορυφώνεται αυτές τις μέρες η μεγάλη, παγκύπρια εκστρατεία που πραγματοποιούν οι συνδικαλιστικές και κοινωνικές οργανώσεις που αποτελούν την Πλατφόρμα «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ» ενόψει του Παγκύπριου συλλαλητηρίου που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαρτίου η ώρα 5.00μ.μ. στο χώρο έξω από το συνεδριακό κέντρο, με την ευκαιρία της συνόδου στην Κύπρο της Ολομέλειας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Κύπρος. Απαγόρευση πώλησης δανείων από πιστωτικό ίδρυμα

Πρόταση νόμου για αναστολή μέχρι τις 19 Μαρτίου του 2015 της εφαρμογής των διατάξεων του άρθρου 16Α του περί Εργασιών Πιστωτικών Ιδρυμάτων νόμου οι οποίες ρυθμίζουν θέματα πώλησης, εκχώρησης, διάθεσης δανειακού χαρτοφυλακίου από Πιστωτικό Ίδρυμα και/ή δικαιωμάτων που απορρέουν από συμβάσεις πιστωτικής διευκόλυνσης, ενέκρινε το απόγευμα, κατά πλειοψηφία, η Ολομέλεια της Βουλής.

Σαν Σήμερα 27 Φεβρουαρίου πέθανε ο μεγάλος ποιητής Κωστής Παλαμάς

1594: Ο Ερρίκος Δ στέφεται βασιλιάς της Γαλλίας.
1700: Ανακαλύπτεται το νησί της Νέας Βρετανίας, το μεγαλύτερο νησί στο αρχιπέλαγος του Bismarck στη Νέα Γουινέα.
1827: γιορτάζεται το πρώτο καρναβάλι στη Νέα Ορλεάνη της Λουϊζιάνα των ΗΠΑ.
1844: Η Δομινικανή Δημοκρατία αποκτά την ανεξαρτησία της από την Αϊτή.

Οι μεγάλοι νικητές των Brit Awards

Eκτός από απρόοπτα α Brit Awards είχαν φυσικά και μεγάλους νικητές!
Δείτε ολόκληρη τη λίστα με τους νικητές
British male solo artist
Ed Sheeran ...

Σοκ. Δολοφονημένο βρέθηκε το μοντέλο Μιριάνα Πουχάρ

Σοκ έχει προκληθεί στην αμερικανική σόουμπιζ μετά από την ανακοίνωση της αστυνομίας ότι η Μιριάνα Πουχάρ (Mirjana Puhar), το 19χρονο μοντέλο που απέκτησε φήμη και αναγνωρισιμότητα από τη συμμετοχή της στο America’s Next Top Model, βρέθηκε δολοφονημένη μαζί με άλλα δύο άτομα.

Πωλήθηκε το σαλέ του Σουμάχερ

Πωλήθηκε έναντι τιμήματος που αγγίζει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ το καταφύγιο που είχε στη Νορβηγία ο πρωταθλητής της Φόρμουλα Ένα, Μίχαελ Σουμάχερ.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο υπεύθυνος του γραφείου που ήταν αρμόδιο για την πώληση, Πέτερ Μπίρκεμ, στη σκανδιναβική οικονομική εφημερίδα «Dagens Næringsliv», χρειάστηκαν μόλις τρεις εβδομάδες προκειμένου να βρεθεί ο αγοραστής για το σαλέ των 645 τ.μ.

Συλλήψεις δύο αλλοδαπών στην Πάφο που πιθανών να συνδέονται με τρομοκρατικές ισλαμικές οργανώσεις

Υπόθεση διάπραξης πλημμελήματος, παράνομης εισόδου και φόρτωσης εμπορευμάτων σε πλοίο από τόπο που δεν έχει εγκριθεί από το Διευθυντή Τελωνείων εξετάζει η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου. Η Αστυνομία για την συγκεκριμένη υπόθεση προχώρησε σε σύλληψη δύο προσώπων στις 18:30 περίπου στην Πάφο. Πρόκειται για 39χρονο και 46χρονο από την Συρία μόνιμους κατοίκους Κύπρου.

Στο Ινστιτούτο Κύπρου το 5ο Διεθνές Συνέδριο του Ευρωπαϊκού προγράμματος EAGLE

Το Ινστιτούτο Κύπρου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Heidelberg της Γερμανίας και το Πανεπιστήμιο Sapienza της Ρώμης στην Ιταλία, διοργανώνει το πέμπτο Διεθνές Συνέδριο του Ευρωπαϊκού  ...

« H Κύπρος του Πολιτισμού »


1. Διάλεξη και παρουσίαση της έκθεσης « H Κύπρος του Πολιτισμού » στην πόλη Saint-Cyr-sur-Loire.

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Νέες αυξήσεις στις λιανικές τιμές των καυσίμων


Κάθε όριο φαίνεται να υπερβαίνουν οι αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων τις τελευταίες μέρες, προκαλώντας την αντίδραση των καταναλωτών. Φωνές και από κόμματα που καλούν το κράτος να παρέμβει. Υπό αναθεώρηση, ωστόσο, το σύστημα ελέγχου των τιμών. 

Συνάντηση Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Δημοτικής με Καδή.Την Πάφο εκπροσώπησαν Χριστόδουλος Δημητρίου και Ματθαίος Ιεροκηπιώτης

          

Ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Δημοτικής Εκπαίδευσης Πάφου, Χριστόδουλος Δημητρίου και το μέλος Ματθαίος Ιεροκηπιώτης, εκπροσώπησαν την Πάφο, στη συνάντηση, της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Δημοτικής Εκπαίδευσης, με τον Υπουργό Παιδείας Κώστα Καδή που έγινε την περασμένη Τετάρτη στο Υπουργείο Παιδείας. 

Νέο πετυχημένο σεμινάριο στο FITOS INN για τους ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής Πάφου. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Σεμινάριο στο εκπαιδευτικό κέντρο fitos inn στην Πάφο πραγματοποιήθηκε σήμερα και στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία. 

Νέο σεμινάριο σήμερα στο εκπαιδευτικό κέντρο Fitos Inn


Συνεχίζονται τα σεμινάρια στο εκπαιδευτικό κέντρο fitos inn στην Πάφο. Σήμερα Πέμπτη το σεμινάριο για τους ιδιοκτήτες των κέντρων αναψυχής θα περιλαμβάνει πρακτική facebook και tripadvaisor. Το σεμινάριο αρχίζει στις 9.00 το πρωί.

Οκτώ διακρατικές συμφωνίες υπέγραψαν Μόσχα - Λευκωσία


Οκτώ διακρατικές συμφωνίες συμπεριλαμβανομένων κοινού προγράμματος δράσης 2015 – 2017 με σαφή αναφορά στο Κυπριακό, επικαιροποίηση της στρατιωτικής συμφωνίας αλλά και μιας νέας συμφωνίας συνεργασίας στο ναυτικό τομέα με διευκολύνσεις για ρωσικά πλοία σε κυπριακά λιμάνια υπoγράφηκαν μεταξύ Κυπριακής Δημοκρατίας και Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Εγκρίθηκαν 163 εκ. για ενίσχυση της απασχόλησης στην Κύπρο



Περισσότερα από 163 εκ. ευρώ προβλέπονται για την Κύπρο στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Απασχόληση, Ανθρώπινο Δυναμικό και Κοινωνική Συνοχή», που ενέκρινε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Συνεχίζεται η δίκη της υπόθεσης "Σκαλί" στην Πάφο



Με την αντεξέταση της 7ης μάρτυρος κατηγορίας, Ανδρούλλας Ευθυμίου, Αναπληρώτριας Δημοτικής Μηχανικού του Δήμου Πάφου, από τους  συνηγόρους υπεράσπισης αναμένεται να συνεχιστεί  σήμερα η δικαστική διαδικασία της υπόθεσης διαχωρισμού οικοπέδων στο Σκαλί, από την εταιρεία Aristo,

Η αντεξέταση της 7ης μάρτυρος κατηγορίας από τον συνήγορο υπεράσπισης του ζεύγους Αριστοδήμου, Γιώργο Παπαϊωάννου, δεν ολοκληρώθηκε στην προηγούμενη δικάσιμο.


Σύλληψη ηλικιωμένου στην Πάφο για λαθροθηρία

Στη σύλληψη 78χρονου προχώρησε η Αστυνομία για υπόθεση λαθροθηρίας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της Υπηρεσίας Θήρας, σε απαγορευμένη περιοχή του χωριού Αγίου Νικολάου στην Επαρχία Πάφου, εντόπισαν 78χρονο από τη Λεμεσό στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, 6 φυσίγγια και 22 φρεσκοσκοτωμένα άγρια πτηνά.

Νέος καταδυτικός προορισμός στην Λάρνακα

Με στόχο την αναβάθμιση του τουρισμού ειδικών ενδιαφερόντων της επαρχίας Λάρνακας, η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας, προτείνει ένα καινούργιο καταδυτικό προορισμό.

Λουκέτο για μια εβδομάδα στο Ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου

«Υπό τις παρούσες συνθήκες είναι αδύνατο να γίνουν αγώνες την Κυριακή» ανακοίνωσε αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής.

Διπλή αυτοκτονία στην Ελλάδα

Υπόθεση πιθανής διπλής αυτοκτονίας μητέρας και γιου διερευνά η αστυνομία της Χαλκίδας, περίπου 80 χιλιόμετρα βόρεια της Αθήνας, προτάσσοντας ως πιθανότερη αιτία αυτήν της οικονομικής δυσχέρειας.
Σοκαρισμένοι πληροφορήθηκαν οι κάτοικοι της πόλης την είδηση το πρωί σήμερα, Τετάρτη.

Εντός Μαρτίου η επόμενη μέρα στο ΡΙΚ

Θα «έχουμε εντός του Μαρτίου, όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος των επαφών με τις πολιτικές δυνάμεις, τις αποφάσεις για την επόμενη μέρα στη δημόσια ραδιοτηλεόραση», δήλωσε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ Γιώργος Τσαλακός.