Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Παγκόσμιο συνέδριο για το δαμάσκηνο στην Σκόπελο


Περισσότερα από 80 πανεπιστήμια δήλωσαν συμμετοχή στο παγκόσμιο συνέδριο για το δαμάσκηνο.
Στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος αναμένεται να τεθεί η Σκόπελος λόγω του παγκόσμιου συνεδρίου με θέμα το δαμάσκηνο, που θα πραγματοποιηθεί στο νησί από τις 19 έως τις 23 Αυγούστου, με τη συμμετοχή πολλών διακεκριμένων επιστημόνων από όλα τα γεωγραφικά μήκη και πλάτη, συμπεριλαμβανομένης της Ιαπωνίας.

Ίννα Τσικοπούλου. Miss Θεσσαλονίκη 2015. Φωτορεπορτάζ από τα καλλιστεία


Ακροαριστεροί απειλούν να σκοτώσουν Τούρκο εισαγγελέα μέσα στο δικαστικό μέγαρο Κωνσταντινούπολης


Σοκ προκαλούν εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο και δείχνουν τον εισαγγελέα στην υπόθεση δολοφονίας του 15χρονου Μπερκίν Ελβάν, να κρατείται όμηρος από μέλη της ακροαριστερής τουρκικής οργάνωσης «Επαναστατικό Κόμμα-Μέτωπο Λαϊκής Απελευθέρωσης», DHKP-C.

Διακοπές στα Χανιά. Προσφορά Kristall Suites



Τα όμορφα διακοσμημένα δωμάτια χαρακτηρίζονται από πολυτέλεια και άνεση, ενώ προσφέρουν μαγευτική θέα στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, μια εικόνα που θα σας συντροφεύει και μετά την επιστροφή σας.

Αυτός είναι ο 23χρονος Παναγιώτης Ελευθεριάδης που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην Λευκωσία


ΓΙΑΤΙ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΙΠ ΧΑΜΜΟΝΤ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Φανούλα Αργυρού

Το βράδυ της Δευτέρας 30.3.2015 ανακοινώθηκε από την Βρετανική Υπάτη Αρμοστεία στην Κύπρο ότι η προγραμματισμένη επίσκεψη του Βρετανού Υπουργού Εξωτερικών και Κοινοπολιτείας κ. Φίλιπ Χάμμοντ ακυρώθηκε λόγω των συνεχιζόμενων διαπραγματεύσεων για το Ιράν που διεξάγονται στην Ελβετία.

΄Ομως, σημειώνεται ότι προηγήθηκαν έντονες αντιδράσεις στην Κύπρο από την πρόθεση/πρόκληση  του κ. Χάμμοντ,  μετά την  αποκάλυψη της εφημερίδας  Φιλελεύθερος την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015, ότι θα έφθανε στην Κύπρο μέσω βάσης Ακρωτηρίου την 31η Μαρτίου 2015, θα είχε συναντήσεις με τον Πρόεδρο Ν. Αναστασιάδη και ΥΠΕΞ Ι. Κασουλίδη αλλά  και τον αντιπρόσωπο του Αττίλα Δ. Έρογλου στα κατεχόμενα την επομένη, 1η Απριλίου, ημέρα της έναρξης του Απελευθερωτικού Αγώνα της ΕΟΚΑ 1955-1959 και θα αναχωρούσε.

Ο ΣΙΚΑΠ επισκέφτηκε χθες το Γαστρονομικό Κέντρο Πάφου το οποίο θα διαχειριστεί. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ




Οι υπεύθυνοι του ΔΣ ΣΙΚΑΠ επισκέφτηκαν χθες το πρωί το Γαστρονομικό κέντρο της  Πάφου .

Προβληματισμός στο Ηράκλειο για την νέα τουριστική σεζόν


Προβληματισμένοι εμφανίστηκαν οι ξενοδόχοι του νομού Ηρακλείου για την πορεία της φετινής τουριστικής σεζόν. 

Δείτε το κάλεσμα της βασίλισσας της Ιορδανίας προς τους τουρίστες


Το Ισλαμικό κράτος και η γειτνίασή του με την Ιορδανία αποτελεί έναν διαρκή πονοκέφαλο για το βασίλειο της Ιορδανίας, που βλέπει τα δύο τελευταία χρόνια μια αισθητή κάμψη στον τουριστικό τομέα σε ποσοστό 17,8%.

Οκτάμηνη εργοδότηση ζητούν οι ναυαγωσώστες της Πάφου



Την Επαρχιακή Διοίκηση Πάφου επισκέφτηκαν χθες ναυαγοσώστες της Πάφου, αξιώνοντας την εργοδότησή τους για οκτώ και όχι έξι μήνες το χρόνο.

Οι ναυαγοσώστες της Επαρχίας Πάφου, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Ναυαγοσωστικού Ομίλου Κινύρα Δημήτρη Αθανασίου, διαμαρτύρονται για το μειωμένο χρόνο απασχόλησης τους σε σχέση με τους συναδέρφους τους άλλων περιοχών.

"Σημαντική η κατάρτιση νέων στην τουριστική βιομηχανία"



Η Κυβέρνηση προσπαθεί με όλα της τα μέσα να στηρίξει τους άνεργους νέους  μέσα από ειδικά προγράμματα, γιατί δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσουμε αυτή τη γενιά που είναι το μέλλον του τόπου μας, ανέφερε σήμερα η Υπουργός Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου,

Κύπρος. Στα 15,7 ευρώ ανέρχεται το μέσο ωριαίο εργατικό κόστος



Στα 15,7 ευρώ κινήθηκε κατά μέσον όρο το ωριαίο εργατικό κόστος στην Κύπρο το 2014 στο σύνολο της οικονομία (εξαιρουμένης της γεωργίας και της δημόσιας διοίκησης).
Σύμφωνα με τη Eurostat, τη στατιστική υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Ενωσης, το 2014 το μέσο ωριαίο εργατικό κόστος κινήθηκε στην ΕΕ στα 24,6 ευρώ και στην ευρωζώνη στα 29,2 ευρώ.

Δολοφονήθηκε ανώτερη εισαγγελέας που ασχολείτο με τη διπλή βομβιστική επίθεση 2010 στην Καμπάλα



Μία ανώτερη εισαγγελέας της Ουγκάντα δέχτηκε επίθεση από ενόπλους με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα, σύμφωνα με την αστυνομία η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι πιθανόν πρόκειται για στοχευμένη δολοφονία που συνδέεται με την υπόθεση της διπλής βομβιστικής επίθεσης στη Καμπάλα το 2010.

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με θύμα 23χρονο μοτοσικλετιστή. Ανήλικος του έκοψε το δρόμο με το αυτοκίνητο



Θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα νεαρό μοτοσικλετιστή σημειώθηκε τη Δευτέρα το βράδυ.


Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Αστυνομία, στις 21:35, 17χρονος που οδηγούσε αυτοκίνητο στη λεωφόρο Καντάρας στο Καϊμακλί με κατεύθυνση από τον κόμβο Bata προς λεωφόρο Αγίου Ανδρέα και με συνοδηγό 19χρονο φοιτητή,

Βούτηξε από υπάλληλο της υπεραγοράς "Στέλιος" περίπου τρεις χιλιάδες ευρώ και εξαφανίστηκε



Ποσό ύψους 2,831 ευρώ κατάφερε να αποσπάσει από υπάλληλο της υπεραγοράς «Στέλιος» στα Λιβάδια, άγνωστος άνδρας, πιθανόν Ρωσσοπόντιος, ηλικίας 30 - 40 χρόνων, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχει η Αστυνομία.

Δύο συλλήψεις για ληστεία σε υπεραγορά στα Λιβάδια



Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησης αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα δύο πρόσωπα, ηλικίας 31 και 29 χρόνων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, με λεία 2,831 ευρώ, που έγινε χθες βράδυ στην υπεραγορά «Στέλιος» στα Λιβάδια.

26 μήνες πίσω από τα σίδερα ο δημοσιογράφος Κ. Βαξεβάνης για δυσφήμιση Α. Βγενόπουλου



Για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του εκτελεστικού Προέδρου της εταιρείας Marfin Investment Group, Ανδρέα Βγενόπουλου, καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας ο δημοσιογράφος και εκδότης Κώστας Βαξεβάνης, στον οποίο το δικαστήριο επέβαλε και ποινή φυλάκισης 26 μηνών.

Χρυσαφικά και χρήματα αξίας 300 χιλιάδων ευρώ βρέθηκαν στην Πάφο. Είχαν κλαπεί από οικία Ουκρανής


Μεγάλος αριθμός χρυσαφικών και χρήματα, η αξία των οποίων υπολογίζεται πέραν των 300 χιλιάδων περίπου ευρώ που είχαν κλαπεί από οικία Ουκρανής, εντόπισε η Αστυνομία Πάφου στην κατοχή 36χρονου.

Το CIIM πρωτοπορεί με ένα μοναδικό καλοκαιρινό αναπτυξιακό Πρόγραμμα για τους νέους


Ανταποκρινόμενο στις προκλήσεις της νέας εποχής, αλλά και στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για τους έφηβους,

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Συνελήφθη η πρύτανης του ΤΕΠΑΚ Ελπίδα Κεραυνού


Νέο σκάνδαλο στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου βλέπει το φως της δημοσιότητας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ, Ελπίδα Κεραυνού συνελήφθη νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, για υπόθεση που αφορά σε περσινές προαγωγές καθηγητών του Πανεπιστημίου.

Δέκα χρόνια πίσω από τα σίδερα Νιγηριανός που έφτασε στο αεροδρόμιο Πάφου γεμάτος κοκαΐνη


Ποινή φυλάκισης δέκα ετών επέβαλε σήμερα το Μόνιμο  Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο σε ένα πρόσωπο από την Νιγηρία ηλικίας 47 ετών , αφού το βρήκε ένοχο σε σχέση με υπόθεση που αφορούσε παράνομη εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών.

Οι πολιτικοί μπάτλερ του κ. Χάμμοντ

Φανούλα Αργυρού

«Η ευθύνη δεν είναι μόνο δική σας. Ανήκει και στους ημετέρους, οι οποίοι σας ανέχονται δίνοντάς σας, σε ουκ ολίγες περιπτώσεις, την εντύπωση ότι είναι ακόμη υπάλληλοι της Αυτής Μεγαλειότητος.»

Τα πιο κάτω άρθρα αναφέρονται στην  επίσκεψη του Βρετανού Υπουργού Εξωτερικών και Κοινοπολιτείας κ. Φίλιπ Χάμμοντ στην Κύπρο, αύριο 31.3.2015 και την... εμμονή του να μεταβεί ΚΑΙ στα κατεχόμενα να δει  και τον εκπρόσωπο του Αττίλα Ντερβίς Έρογλου την ίδια μέρα τώρα (αντί της 1ηςΑπριλίου που είχε αρχικά οριστεί και αυτό κατόπιν των σφοδρών αντιδράσεων του Κυπριακού Ελληνισμού).

Ο ΣΙΚΑΠ επισκέφτηκε το Γαστρονομικό Κέντρο Πάφου το οποίο θα διαχειριστεί. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ



Οι υπεύθυνοι του ΔΣ ΣΙΚΑΠ επισκέφτηκαν το πρωί το Γαστρονομικό κέντρο της  Πάφου .


Στο κελί δύο νεαροί αλλοδαποί για κλοπές



Δύο νεαρούς αλλοδαπούς οι οποίοι φαίνεται να διατηρούσαν σε διαμέρισμα αριθμό κλοπιμαίων συνέλαβε η Αστυνομία Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας στο ΚΥΠΕ, η σύλληψη έγινε κατά τη διάρκεια ελέγχου του διαμερίσματος των δύο αλλοδαπών, 27 και 28 χρόνων.

42χρονη αποσπούσε από κοσμηματοπωλεία χρυσαφικά με ψευδείς παραστάσεις



Μια Ελληνοκύπρια η οποία φαίνεται ότι αποσπούσε με διάφορους τρόπους χρυσαφικά και άλλα τιμαλφή από κοσμηματοπωλεία συνέλαβε η Αστυνομία Αμμοχώστου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Αστυνομίας, πρόκειται για μια 42χρονη, η οποία σε τρεις διαφορικές περιπτώσεις είχε επισκεφθεί κοσμηματοπωλεία όπου με ψευδείς παραστάσεις αποσπούσε κοσμήματα και άλλα τιμαλφή.

Λαμπάδιασε αυτοκίνητο στην Λεμεσό



Ένα αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 30χρονου στα Κάτω Πολεμίδια καταστράφηκε από φωτιά που ξέσπασε χθες βράδυ.

Ειδικότερα, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Αστυνομίας, η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 23:20 στο αυτοκίνητο του 30χρονου ενώ αυτό ήταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο έξω από την οικία του στα Κάτω Πολεμίδια.

Ένοπλη ληστεία στα McDonald's στην Λεμεσό



Ένοπλη ληστεία με ρίψη πυροβολισμού σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στη Λεμεσό.

Η αποκατάσταση σκυβαλότοπων στην ελεύθερη Αμμόχωστο


Τελευταία έχει δημιουργηθεί μεγάλο θέμα σχετικά με την αποκατάσταση των σκυβαλότοπων στην ελεύθερη Αμμόχωστο με πολλούς κατοίκους να είναι εξοργισμένοι με τα ποντίκια και τις φωτιές. 

Πάσχα 2015 στη Γεροσκήπου»


Πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμα εκδηλώσεων κατάρτισε και φέτος ο Δήμος Γεροσκήπου, σε συνεργασία με τα πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία της πόλης, για να γιορτάσει το Πάσχα μαζί με τους δημότες του, αλλά και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Φεστιβάλ τουλίπας στο Πολέμι της Πάφου

Το φεστιβάλ «Τουλίπας» πραγματοποιήθηκε χθες στο Πολέμι, την κοινότητα που έχει το προνόμιο να αποτελεί τη μοναδική παγκυπρίως περιοχή όπου φύεται η τουλίπα, με τη συνεργασία του Κοινοτικού Συμβουλίου Πολεμίου και του Σωματείου «Φίλοι της Τουλίπας».

Σύντομα η υποβολή στον Γενικό Εισαγγελέα του πορίσματος Καλλή

Σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την ολοκλήρωση της λήψης των καταθέσεων ο ανεξάρτητος ποινικός ανακριτής Παναγιώτης Καλλής θα επιδώσει στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας Κώστα Κληρίδη το πόρισμά του αναφορικά με κατ` ισχυρισμόν δωροδοκία του Βοηθού Γενικού Εισαγγελέα Ρίκκου Ερωτοκρίτου.

Τετράχρονη στις ΗΠΑ την κοπάνησε τα ξημερώματα από το σπίτι. Δείτε που πήγε. ΒΙΝΤΕΟ

Όρεξη για περιπέτεια και κυρίως για… γρανίτα είχε μία 4χρονη από την Πενσιλβανία των ΗΠΑ, όταν αποφάσισε να το σκάσει από το σπίτι για να αποκτήσει το πολυπόθητο ρόφημα.
Η μικρή Άναμπελ Ρίτζγουει, σύμφωνα με διεθνή δίκτυα, έφυγε στις 03.00 τα ξημερώματα από το σπίτι της χωρίς να γίνει αντιληπτή από τους γονείς της.

Έγκυος η σύντροφος του συγκυβερνήτη του αεροσκάφους της Germanwings Αντρέας Λούμπιτς

Η είδηση ότι η σύντροφος του συγκυβερνήτη του αεροσκάφους της Germanwings ήταν έγκυος έκανε την εμφάνισή της σε ξένα μέσα ενημέρωσης, ανάμεσά τους στη γερμανική εφημερίδα Bild, καθώς και στη βρετανική Daily Mail.

Γυναίκα πίσω από τη δολοφονία 33χρονου έξω από το νεκροταφείο Αχαρνών

Μια 24χρονη γυναίκα βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία που διεπράχθη στις αρχές του περασμένου μήνα, έξω από το νεκροταφείο Αχαρνών με θύμα έναν 33χρονο.
Οι αστυνομικές αρχές εξιχνίασαν την υπόθεση και η 24χρονη Ελληνίδα ομολόγησε για την πράξη της και συνελήφθη χθες το βράδυ.

Στην Κύπρο σήμερα ο Προκόπης Παυλόπουλος

Δεν θα είναι τυπική η διήμερη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας στην Κύπρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ πολιτικό πρόσωπο που γνωρίζει άριστα και επί χρόνια τον Έλληνα Πρόεδρο, προσθέτοντας ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος αναμένεται θα ενημερωθεί ενδελεχώς από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και για τις τελευταίες εξελίξεις  στο Κυπριακό, εν μέσω πληροφοριών για πιθανότητα επανέναρξης των ενδοκοινοτικών διαπραγματεύσεων.

Απείλησαν την βουλευτή Ειρήνη Χαραλαμπίδου και την οικογένεια της μέσω τηλεφώνου και γραπτών μηνυμάτων

Η Αστυνομία επιβεβαιώνει ότι υπήρξε καταγγελία από την Βουλευτή του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, για απειλές εναντίον της ίδιας και της οικογένειάς της.
Η Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Νικολέτα Τυρίμου ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι η κ. Χαραλαμπίδου έχει ήδη δώσει κατάθεση στις ανακριτές Αρχές.

Η συνταγή της ημέρας. Μπιφτέκια γεμιστά με φέτα

Υλικά
  • 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος ( ή ανάμεικτος με χοιρινό)
  • 1 μεγάλη ντομάτα ξεφλουδισμένη και τριμμένη
  • 1 αυγό
  • 1 κούπα φρυγανιά τριμμένη ή 4 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουλιασμένο σε νερό και στυμμένο
  • 2 κουταλιές ξύδι
  • 2 κουταλιές λάδι
  • 1/2 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο ή δυόσμο
  • 1 κουταλιά ρίγανη
  • 200 γρ. φέτα 

Ελληνικής καταγωγής ο ιατροδικαστής για την ταυτοποίηση των θυμάτων της Germanwings

Ελληνικής καταγωγής είναι ο επικεφαλής ιατροδικαστής που εκτελεί το εξαιρετικά δύσκολο έργο της ταυτοποίησης των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας της Germanwings.

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Α.Ο Σκοπέλου. Πρωταθλήτρια ομάδα της Β' ΕΠΣΘ για την περίοδο 2014-2015


Απεβίωσε ο Α. Κάιζερ από την Αμαργέτη της Πάφου



Απεβίωσε σε ηλικία 91 ετών χθες 28 Μαρτίου στις 20:00 το βράδυ ο Ανδρέας Κάϊζερ από την Αμαργέτη της Πάφου..

Ο Ανδρέας Κάϊζερ ήταν αγωνιστής της ΕΟΚΑ και πολιτικός κρατούμενος . Διετέλεσε κοινοτάρχης της Αμαργέτης για 18,5 χρόνια.

Δείτε τα περίεργα χόμπι που έχουν δέκα διάσημοι πετυχημένοι επιχειρηματίες

Είναι φυσικό και αναμενόμενο οι πετυχημένοι και πλούσιοι επιχειρηματίες να ξοδεύουν τα χρήματά τους σε ακριβά χόμπι κι ενδιαφέροντα.
Τις περισσότερες φορές αυτά τα χόμπι είναι λίγο πολύ αναμενόμενα, όπως η ιστιοπλοϊα, η συλλογή ακριβών αυτοκινήτων και τα ταξίδια σε διάφορα εξωτικά μέρη, ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι που έχουν λίγο πιο εκκεντρικοί, όπως αναφέρει το Business Insider.

Δείτε την προσφορά του "ΦΙΛΟΞΕΝΟΥ" για διακοπές στα ενοικιαζόμενα δωμάτια «MANTOS ROOMS» στην Σκόπελο


Καταπληκτική προσφορά του ΦΙΛΟΞΕΝΟΥ και των ενοικιαζομένων δωματίων «MANTOS ROOMS» για διακοπές στην πανέμορφη Σκόπελο.
Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τα ενοικιαζόμενα δωμάτια «MANTOS ROOMS», που βρίσκονται στο Έλιος Σκοπέλου, λίγα μέτρα από την θάλασσα, προσφέρει για τους αναγνώστες του, τo παρακάτω καταπληκτικό πακέτο διακοπών στο καταπράσινο Νησί των Βορείων Σποράδων.

"Η ώρα, της γης..." και στην Πάφο



Ο Δήμος Πάφου, συμμετείχε και φέτος στην παγκόσμια δράση, "Η ώρα της γης" και το περασμένο Σάββατο από τις 8.30 μ.μ. μέχρι τις 9.30 μ.μ., διακόπηκε για μια ώρα η φωταγώγηση των Δημοτικών κτιρίων και του Δημοτικού Μεγάρου Πάφου.

Έτσι ακολούθησε το ΚΑΖΑΝ ΚΑΖΑΝ του Ερτογάν...


Ο ΓΑΠ «υπερηφανεύεται» κιόλας για τη μειοδοτική του πρόταση

Καθώς οι Τούρκοι μιλούν για έρευνες σε “αμφισβητούμενες περιοχές” (hotly disputed) του Αιγαίου με νέο ερευνητικό σκάφος, το ”Turkuaz” (Τουρκουάζ) τουρκικής κατασκευής  με ελικοδρόμιο,γεωλογικό, γεωφυσικό και υδρογραφικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας καθώς και ρομποτικά συστήματα και άλλα διεθνή πρότυπα, το οποίο, μαζί με το ”Barbaros” θα χρησιμοποιηθούν για έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου, ο ΓΑΠ (Γιώργος Α. Παπανδρέου) ομολόγησε ότι ο ίδιος ήταν που κάλεσε τους Τούρκους να ... «μοιραστούν» το θαλάσσιο πλούτο του Αιγαίου!

Εκπληκτική προσφορά του ‘’MANTOS ROOMS'’ για διακοπές στην Σκόπελο


Κάντε την κράτηση σας άμεσα και κερδίστε 30% ΕΚΠΤΩΣΗ
7 Διανυκτερεύσεις στο ‘’MANTOS ROOMS'’ σε διαμέρισμα με πρωινό για 2 ΑΤΟΜΑ + 1 παιδάκι Δωρεάν , συμπεριλαμβάνοντας το κόστος των Ακτοπλοϊκών Εισιτηρίων
(Αρχική τιμή) ------------- 1055, 00 € (Τιμή προσφοράς)------------738,00 €

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει απόψε την Ουγγαρία για τα προκριματικά του Euro 2016



Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει απόψε (21:45 ώρα Κύπρου) την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη, σε αγώνα για τα προκριματικά του Euro 2016.

Στο ντεπούτο του νέου ομοσπονδιακού προπονητή, Σέρχιο Μαρκαριάν, η Εθνική Ελλάδας θα ψάξει την πρώτη της νίκη στην προκριματική φάση, καθώς το ελληνικό συγκρότημα έχει να επιδείξει μόνο μια ισοπαλία με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην τελευταία θέση του έκτου ομίλου.

Την βαριά ήττα με 5-0 γνώρισε η Εθνική Κύπρου από το Βέλγιο για τα προκριματικά του Euro2016



Βαριά ήττα με 5-0 γνώρισε η Εθνική Κύπρου από το αντίστοιχο συγκρότημα του Βελγίου σε αγώνα για τα προκριματικά του Euro2016, που διεξήχθη χθες στις Βρυξέλλες.

Χειροπέδες σε 30χρονο στην Πάφο για κατοχή ναρκωτικών



Στη σύλληψη 30χρονου κάτοικου Πάφου προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης καλλιέργειας και κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Δείτε γιατί βγήκαν στους δρόμους οι Ιταλοί


Δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους «κατέβασε» στους δρόμους τη Ρώμης η μεταρρύθμιση στις εργασιακές σχέσεις που προωθεί η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι. Επικεφαλής της διαμαρτυρίας ήταν γνωστός συνδικαλιστής που ορισμένοι θεωρούν δυνητικό μελλοντικό ηγέτη της ιταλικής αριστεράς.

Ελβετός αεροπόρος σκοτώθηκε την στιγμή που έκανε τον γύρο του κόσμου με ένα υπερελαφρύ αεροσκάφος


Ο Ελβετός αεροπόρος Ερίκ Γκιγιού, που προσπαθούσε να κάνει τον γύρο του κόσμου σε 20 μήνες με ένα υπερελαφρύ μηχανοκίνητο αεροσκάφος, σκοτώθηκε το Σάββατο όταν το αεροπλάνο του συνετρίβη στην επαρχία Κοτοπασί, στον κεντρικό Ισημερινό, ανακοίνωσε η Γενική Διεύθυνση Πολιτικής Αεροπορίας της χώρας αυτής.

Σοκ προκαλούν τα όσα κατέγραψαν τα μαύρα κουτιά του Airbus A320


Ο κυβερνήτης του Airbus A320 της αεροπορικής εταιρείας Germanwings ικέτευε τον συγκυβερνήτη του, που φέρεται ότι το οδήγησε σκόπιμα στη συντριβή, να ανοίξει την "καταραμένη πόρτα" του πιλοτηρίου ενώ οι επιβάτες πίσω του ούρλιαζαν έντρομοι, λίγα λεπτά πριν από την τραγωδία, σύμφωνα με την εφημερίδα Μπιλντ αμ Ζόνταγκ που επικαλείται τους καταγραφείς της πτήσης.