Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Ομαδικός βιασμός 17χρονης. Στο κελί δύο πρόσωπα

Τον ομαδικό βιασμό ανήλικης διερευνούν τα μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας.  Ομάδα νεαρών φέρεται να βίαζε και να κακοποιούσε σεξουαλικά 17χρονη την οποία απειλούσε. Στο δικαστήριο δύο 18χρονοι, αναζητούνται κι άλλοι.

Χθες το απόγευμα η 17χρονη, μη μπορώντας να αντέξει την ομαδική σεξουαλική κακοποίηση που βίωνε το τελευταίο διάστημα, πέρασε το κατώφλι της αστυνομίας και κατήγγειλε την υπόθεση στο ΤΑΕ Λευκωσίας.
Μέλη του ΤΑΕ έπιασαν αμέσως δουλειά και αφού έλαβαν κατάθεση από το θύμα, το οποίο κατονόμασε με κάθε λεπτομέρεια τα όσα υπέφερε από την ομάδα νεαρών, την οδήγησαν στο νοσοκομείο Λευκωσίας όπου εξετάστηκε από γυναικολόγο και ιατροδικαστή. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ιατροί εντόπισαν κακοποίηση της ανήλικης.
Παράλληλα, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν δύο 18χρονοι οι οποίοι φέρονται να ανήκουν στην ομάδα των νεαρών που κακοποιούσε την 17χρονη.  Αν και οι συλληφθέντες έδωσαν στους ανακριτές τη δική τους εκδοχή για την υπόθεση, το πρωί οδηγήθηκαν ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας όπου προφυλακίστηκαν για οκτώ μέρες.
Εναντίον τους διερευνώνται μεταξύ άλλων υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου, σεξουαλική εκμετάλλευσης, βιασμός όπως επίσης και κατοχή ναρκωτικών αφού την ώρα της σύλληψης τους εντοπίστηκε στην κατοχή τους μικρή ποσότητα κάνναβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: