Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

22χρονη έφτασε στην Κύπρο για να κάνει εικονικό γάμο. Θα έπαιρνε χίλια ευρώ



Κοπέλα ηλικίας 22 χρόνων, η οποία είναι παντρεμένη και διαμένει στη Βουλγαρία, φέρεται να ήρθε στην Κύπρο για να τελέσει εικονικό γάμο με άνδρα από την Μπαγκλαντές, λαμβάνοντας ως αμοιβή το ποσό των χιλίων ευρώ.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016 αφίχθηκε στην Κύπρο από τη Βουλγαρία κοπέλα ηλικίας 22 χρόνων, της οποίας το όνομα βρισκόταν στο κατάλογο Alert List, ως πιθανό θύμα εμπορίας προσώπων.
 
Χθες Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου μέλη του Αρχηγείου Αστυνομίας έλαβαν κατάθεση από την κοπέλα, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ήταν παντρεμένη στη Βουλγαρία, αλλά λόγω οικονομικών δυσκολιών που αντιμετώπιζε, μία ομοεθνής της την έπεισε να κάνει εικονικό γάμο με άνδρα από τη Μπανγκλαντές, λαμβάνοντας ως αμοιβή το ποσό των χιλίων ευρώ.
 
Η κοπέλα με το σύζυγο της μετέβησαν χθες σε ξενοδοχείο στη Λάρνακα όπου συναντήθηκαν με τον άνδρα με τον οποίο η 22χρονη θα τελούσε τον εικονικό γάμο.
 
Δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης, η Αστυνομία συνέλαβε το σύζυγο της κοπέλας και τον υποψήφιο γαμπρό και σήμερα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους.

Επίσης, εξεδόθη ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης εναντίον της φίλης της  22χρονης η οποία διαμένει στη Βουλγαρία και καταζητείται.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: