Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Επεισοδιακή σύλληψη 23χρονου στην Πάφο. Δείτε τι έγινε



Στην Επαρχία Πάφου, μέλη του τοπικού κλιμακίου της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονος κάτοικος Πάφου.

Κατά την ανακοπή το αυτοκίνητο του 23χρονου συγκρούστηκε με το αστυνομικό όχημα στον μπροστινό προφυλακτήρα ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει αφού κινήθηκε με όπισθεν ταχύτητα κτυπώντας δύο αστυνομικούς οι οποίοι βρίσκονταν πεζοί.


          Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε από τα μέλη της Αστυνομίας και από τον έλεγχο που ακολούθησε, εντοπίστηκαν εντός του αυτοκίνητου 1,5 γραμμάριο μεθαμφεταμίνης, 1 γραμμάριο κάνναβης και δύο μαχαίρια με μυτερή μύτη τα οποία μετατρέπονται σε σταθερή λεπίδα.
          Οι δύο αστυνομικοί που κτυπήθηκαν μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου διαπιστώθηκε ότι ο ένας φέρει θλαστικό τραύμα στο χέρι και κάκωση γονάτου ενώ ο δεύτερος φέρει άλγος στο χέρι και τους παρασχέθηκε τριήμερη άδεια ασθενείας.
          Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 23χρονου όπου εντοπίστηκε μια χάρτινη συσκευασία η οποία περιείχε 40 χάπια τα οποία φαίνεται να είναι αναβολικές ουσίες.
          Ο 23χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση ενώ η ΥΚΑΝ (κλιμάκιο Πάφου) σε συνεργασία με την Τροχαία Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: