Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Ο καιρός στην Κύπρο σήμερα



Ασθενής, ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, παροδικά όμως θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται αραιή σκόνη.
Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νότιοι ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά, ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά σε υπήνεμες περιοχές, ενδέχεται να σχηματιστεί παγετός.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, παροδικά όμως θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις που το Σάββατο ενδέχεται να δώσουν λίγες, ελαφρές κυρίως, βροχές.

Τη Δευτέρα το πρωί θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, σταδιακά όμως ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: