Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Θα επιστρέψει ο Ντίνος Μενελάου στο ΣΙΓΜΑ; Την ερχόμενη Δευτέρα έχει οριστεί συνάντηση. Δείτε όλες τις πληροφορίες


Τις τελευταίες μέρες διαβάζουμε ότι στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΙΓΜΑ και γενικά στο συγκρότημα ΔΙΑΣ, επικρατεί μια τάση φυγής των εργαζομένων. Εμείς δεν θα ασχοληθούμε με αυτό, μιας και είναι θέμα που πρέπει να απασχολήσει το συγκρότημα. Ούτε με τα νούμερα του ΣΙΓΜΑ θα ασχοληθούμε, που φέτος έχουν πατώσει. Θα ασχοληθούμε με ενδεχόμενη επιστροφή του ανθρώπου, που έφτασε στην κορυφή το ΣΙΓΜΑ.

Πληροφορίες που έφτασαν στον ΦΙΛΟΞΕΝΟ, λένε ότι, ο πρώην διευθυντής ειδήσεων του ΣΙΓΜΑ, ο άνθρωπος που έφτιαξε και ανέδειξε τον σταθμό, ο άνθρωπος που έφτιαξε και πήγε ψηλά τις «Τομές στα γεγονότα», ο άνθρωπος που αισθάνεται παιδί του το ΣΙΓΜΑ Ντίνος Μενελάου, έχει δεχτεί πολλά μηνύματα από άτομα του συγκροτήματος για να επιστρέψει , ούτως ώστε, να σταματήσει αυτή η αρνητική πορεία.

Οι ίδιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι, την ερχόμενη Δευτέρα έχει οριστεί συνάντηση του κ. Μενελάου με τους επικεφαλείς του συγκροτήματος, με σκοπό την δρομολόγηση της επιστροφής του. Ο κ. Ντίνος Μενελάου, φαίνεται να το σκέφτεται πολύ σοβαρά να επιστρέψει στο συγκρότημα γιατί όπως προαναφέραμε, το νιώθει σαν παιδί του.


Την ερχόμενη εβδομάδα, λοιπόν, αναμένονται εξελίξεις στο ΣΙΓΜΑ και γενικά στο συγκρότημα ΔΙΑΣ. Αυτή τη φορά σχετίζονται με την επιστροφή του Ντίνου Μενελάου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: