Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Το αστυνομικό δελτίο



Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκστρατείας της Αστυνομίας για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, διενήργησαν έρευνα σε σωματείο στη Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια 37 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι πιστεύεται ότι μετατρέπονταν παράνομα, σε μηχανές τυχερού παιχνιδιού.



          Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.
Συλλήψεις
-Συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση  κάτοικος Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου.
          Ο Αστυνομικός Σταθμός Καλού Χωριού διερευνά την υπόθεση.


-Συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 29χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση  συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και ληστείας.

          Ο 29χρονος εκδόθηκε στην Κύπρο από τις αρχές της Αγγλίας, όπου είχε συλληφθεί, μετά από έκδοση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης.
          Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.
-Συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση 34χρονος κάτοικος Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών, πρόκλησης ανησυχίας και παρεμπόδισης αστυνομικών κατά την εκτέλεση των νόμιμων καθηκόντων τους.

          Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) και ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Δομετίου διερευνούν την υπόθεση.


 -Συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 38χρονος κάτοικος Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.
          Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.
 
-Συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση δύο πρόσωπα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος και απόπειρας τέλεσης εικονικού γάμου.
          Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: