Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Δείτε τι καιρό θα κάνει στην Κύπρο σήμερα

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα ο καιρός θα καταστεί σύντομα κυρίως συννεφιασμένος και ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες ελαφρές βροχές, ή παροδική ελαφρά χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, γενικά ασθενείς 3 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά κυρίως συννεφιασμένος, ενώ ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες ελαφρές βροχές, ή παροδική ελαφρά χιονόπτωση στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ αλλά στα προσήνεμα ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη ενώ αργότερα στα ανατολικά θα καταστεί λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 παράλια και στο μηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα σχηματιστεί παγετός.
Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες, κυρίως ελαφρές βροχές. Την Τετάρτη ενδέχεται να σημειωθεί ελαφρά παροδική χιονόπτωση στο Τροόδος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: