Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Ο καιρός απόψε στην Κύπρο

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Απόψε, τοπικά αυξημένες νεφώσεις δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές και στα ψηλότερα ορεινά ελαφρά χιονόπτωση.
Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 Μποφόρ και αργότερα στα προσήνεμα παράλια, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στο μηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο, παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές και στα ψηλότερα ορεινά ελαφρά χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί και το απόγευμα στα δυτικά παράλια βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και παροδικά στα ανατολικά παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές.
Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος ενώ σταδιακά θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος. Αργά το απόγευμα και νωρίς το βράδυ δεν αποκλείεται να σημειωθούν μεμονωμένες ελαφρές βροχές.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο.
Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:
Μέγιστη
Θερμοκρασία
Ελάχιστη
Θερμοκρασία
Σχετική
Υγρασία
Λευκωσία:17°C3°C39%
Αεροδρόμιο Λάρνακας:17°C5°C53%
Λεμεσός:18°C9°C46%
Αεροδρόμιο Πάφου:19°C8°C50%
Παραλίμνι:16°C5°C46%
Πρόδρομος:6°C-2°C71%
Πόλις Χρυσοχούς:18°C6°C43%

Δεν υπάρχουν σχόλια: