Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Προώθηση της Τουριστικής Πάφου στο Ισραήλ. Άμεση ανάγκη η αεροπορική σύνδεση Πάφου-Ισραήλ



Σε εξέλιξη βρίσκεται η υλοποίηση του σχεδίου προώθησης της τουριστικής Πάφου για το 2016 με την συνέχιση της παρουσίας της Ε.Τ.Α.Π σε εξειδικευμένες εκθέσεις στο εξωτερικό.


Στο Τέλ Αβίβ  και στην έκθεση ΙΜΤΜ συμμετέχει η ΕΤΑΠ Πάφου στις 9 & 10 Φεβρουαρίου 2016. Στην εν λόγω αγορά διαφαίνεται ευκαιρία για περαιτέρω ανάπτυξη της το 2016. 
Εν’ όψει και των νέων δεδομένων, το ενδιαφέρον που υπάρχει για περαιτέρω ενίσχυση της αεροπορικής σύνδεσης αλλά και τις σχέσεις που αναπτύσσονται με το Ισραήλ, η ΕΤΑΠ συμμετέχει και φέτος στην Έκθεση Τουρισμού με σκοπό τόσο να προωθήσει περαιτέρω τις υπηρεσίες γαμήλιων τελετών αλλά και τις μοναδικές εμπειρίες που έχει να προσφέρει η επαρχία ολόχρονα είτε αυτά είναι ταξίδια  μικρής  ή κανονικής διάρκειας.


Η αγορά του Ισραήλ για το 2015 κινήθηκε κατακόρυφα ανοδικά και έφθασε στις 98,000 αφίξεις κατατάσσοντας την ως την 6ην κατά σειρά αγορά της Κύπρου σε θέματα αφίξεων, καταγράφοντας αύξηση του 43%  σε σχέση με το 2014.  Για την Πάφο η εν λόγω αγορά αναπτύσσεται σταθερά ανοδικά τα τελευταία χρόνια ενώ  οι φορείς της Πάφου θεωρούν ότι  το Ισραήλ είναι από τις χώρες που μπορούν να αναπτυχθούν περαιτέρω το 2016 όσο και τα επόμενα χρόνια.  Άμεση προτεραιότητα των φορέων της Πάφου παραμένει η σύνδεση της Πάφου με το Tel Aviv  ή την Haifa με τακτικές προγραμματισμένες πτήσεις  σε ολόχρονη βάση.     

Δεν υπάρχουν σχόλια: