Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Οδηγός στουπί στο μεθύσι προκάλεσε τροχαίο ατύχημα στην Λεμεσό



Ζημιές σε τέσσερα αυτοκίνητα και ένα κάλαθο σκουπιδιών, προκλήθηκαν χθες βράδυ, μετά από τροχαίο ατύχημα, στη Λεμεσό.
 Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 9.15μ.μ., το αυτοκίνητο που οδηγούσε 64χρονος, κάτοικος Λεμεσού, στην οδό Κερύνειας στο Κολόσσι, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει διαδοχικά σε δύο οχήματα, που βρίσκονταν σταθμευμένα στο δρόμο.
Ακολούθως το όχημα του 64χρονου κινήθηκε δεξιά, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε κάλαθο σκουπιδιών και να ακινητοποιηθεί σε περιτοίχισμα. Από την πρόσκρουση του οχήματος, στα αυτοκίνητα και τον κάλαθο σκουπιδιών, αυτά μετακινήθηκαν από τη θέση τους, με αποτέλεσμα να κτυπήσουν και να προκαλέσουν ζημιές σε άλλα δύο οχήματα, που βρίσκονταν σταθμευμένα στον πιο πάνω δρόμο.
          Από το ατύχημα ο 64χρονος, τραυματίστηκε ελαφρά. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε.
Στη σκηνή του δυστυχήματος ο 64χρονος, υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης, με ένδειξη 100μg%, αντί 22μg% που είναι το επιτρεπόμενο όριο. Στη συνέχεια παραλήφθηκε αίμα από τον οδηγό, για να αποσταλεί για περαιτέρω εξετάσεις.
          Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: