Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Συνέχεια της υπόθεσης σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικης στην Πάφο

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου, που συνεδριάζει στην Πάφο, αναμένεται να προσαχθεί σήμερα εκ νέου ο 60χρονος Βρετανός για την υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης και άσεμνης επίθεσης ανήλικης στην Πάφο.

Στη σημερινή δικάσιμο, που συνεχίζεται κεκλεισμένων των θυρών, αναμένεται να καταθέσει ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους.
Ήδη έχει καταθέσει η κλινική ψυχολόγος η οποία εξετάστηκε από την κατηγορούσα Αρχή που εκπροσωπείται από την Α’ Δημόσιο κατήγορο Ξένια Ξενοφώντος και αντεξετάστηκε από τον συνήγορο υπεράσπισης του 60χρονου, δικηγόρο Κώστα Σιαηλή.
Κατέθεσαν επίσης η εξεταστής της υπόθεσης αστυφύλακας Άντρη Γεωργίου, η 11χρονη, καθώς και εκπρόσωπος τηλεπικοινωνιών ΜΤΝ.
Στο δικαστήριο παρουσιάστηκαν τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του 60χρονου και της 11χρονης ανήλικης καθώς και η διαδρομή της τηλεπικοινωνιακής τους επικοινωνίας.
Η σύλληψη του 60χρονου έγινε την 1η Σεπτεμβρίου ύστερα από την καταγγελία συγγενικών προσώπων της μικρής, ότι μεταξύ της περιόδου Ιουνίου με Αύγουστο του 2015, ο 60χρονος από τη Βρετανία, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, φέρεται πως κακοποιούσε σεξουαλικά, το 11χρονο κοριτσάκι.
Ο 60χρονος, που διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την οικογένεια της 11χρονης, ήταν σε θέση να επισκέπτεται την οικογένεια στο σπίτι τους. Η 11χρονη φέρεται να εκμυστηρεύτηκε τις παρενοχλήσεις σε συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο ακολούθως προχώρησε στην καταγγελία της υπόθεσης στην Αστυνομία.

κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: