Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Διαγωνισμός... σάουνας στην Εσθονία. ΦΩΤΟ


Κι όμως, υπάρχει και αυτό: «Διαγωνισμός σάουνας». Διοργανώθηκε στην Εσθονία, με την συμμετοχή περισσότερων από 200 ατόμων από όλη την Ευρώπη - σύμφωνα με την Daily Mail μάλιστα, υπήρξε και ελληνική συμμετοχή, προς το παρόν όμως δεν έχει γίνει γνωστό σε ποια θέση κατετάγη.





Το κλήθηκαν να κάνουν οι διαγωνιζόμενοι; Καταρχήν να φορέσουν τα μαγιό τους, κατά δεύτερον να προετοιμαστούν για τρέξιμο και κατά τρίτον να «βουτήξουν» σε όσο περισσότερα σημεία σάουνας μπορέσουν στην πόλη Οτέπα της Εσθονίας - που σημειωτέον, την περίοδο αυτή είναι και χιονισμένοι.



Δεκάδες άνθρωποι λοιπόν, ντυμένοι ακόμα και με μαγιό αλά Μπόρατ, με σκουφιά και ειδικά γυαλιά, έτρεχαν γυμνοί στα χιόνια για να μπορέσουν να καλύψουν όσο περισσότερα σημεία σάουνας μπορούσαν, βάσει του ειδικού χάρτη που τους είχαν δώσει οι διοργανωτές, να βουτήξουν όλοι μαζί και τρέχοντας να φύγουν για το επόμενο. 



Εκτός από την ελληνική ομάδα, συμμετείχαν επίσης Ρώσοι, Λετονοί, Λιθουανοί, αλλά και Γερμανοί και Άγγλοι, οι οποίοι χάρισαν απολαυστικότατες φωτογραφίες!






 



http://www.protothema.gr/world/article/552005/apolaustikes-eikones-apo-ton-diethni-diagonismo-saounas-stin-esthonia/

Δεν υπάρχουν σχόλια: