Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Ενοικίασε αυτοκίνητο και στην συνέχεια προσπάθησε να το πουλήσει

Συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 38χρονος κάτοικος Πάφου για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 38χρονος φέρεται να ενοικίασε από γραφείο ενοικιάσεως στην Πάφο  ένα όχημα στις 29.12.2015 που έπρεπε να το παραδώσει  στις 18.1.2016.
Το συγκεκριμένο πρόσωπο ξαναπήγε ωστόσο στο γραφείο ενοικιάσεως στις 5.2.2016  και προχώρησε σε νέο ενοικιαστήριο έγγραφο, δηλώνοντας πως θα το κρατούσε για κάποιες ημέρες ακόμα και συγκεκριμένα ανέφερε πως θα το επέστρεφε στις 13.2.2016.
Πριν δύο εβδομάδες ωστόσο 38χρονος φέρεται να επιχείρησε να πωλήσει το όχημα σε ένα πρόσωπο έναντι του χρηματικού ποσού των 3.200 ευρώ, λέγοντας του πως το γραφείο ενοικιάσεως επιθυμούσε να προχωρήσει στην πώληση του οχήματος.
Ο ενδιαφερόμενος κατέβαλε στον 38χρονο το χρηματικό ποσό των 2.200 ευρώ λέγοντας του πως με την μεταβίβαση θα του έδινε τα υπόλοιπα 1000 ευρώ.
Λόγω της καθυστέρησης της μεταβίβασης, ο ενδιαφερόμενος αγοραστής αποτάθηκε στο γραφείο ενοικιάσεως και όπως διαφάνηκε το όχημα δεν ήταν προς πώληση.
Η Αστυνομία μετά την καταγγελία τόσο του ιδιοκτήτη του γραφείου ενοικιάσεως όσο και του ενδιαφερόμενου αγοραστή προχώρησε στην σύλληψη του 38χρονου, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.
Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: