Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Η καρδιά του έρωτα και των γεύσεων χτυπά στο Tokio Restaurant


Εμπνευσμένες γεύσεις και υψηλή αισθητική περιμένουν τους ερωτευμένους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στον καλαίσθητο και ατμοσφαιρικό  χώρο του Tokio Restaurant στη Λεμεσό.

Τα δυο set menuRed Passion” και “Velvet Romance” που ετοίμασε ο σεφ του εστιατορίου Στέφανος Χρυσάνθου, περιλαμβάνουν τα εκπληκτικά και εύγευστα ορεκτικά “Amuse Heart” - σολομό σε σχήμα καρδιάς μαριναρισμένο με Yuzu, “Uramaki Platter Passion” - ρολό καπνιστού σολομού με κρέμα τυριού, φράουλες και φρούτα του πάθους, Volcano roll γεμιστά με τραγανές γαρίδες και καβούρι, τραγανό ρολό με γαρίδα τεμπούρα και αβοκάντο, αλλά και το ζεστό ορεκτικό “Temptation” - ντάμπλινγκς γαρίδας και σαλάτα wakame με σάλτσα αστακού takoyaki. Η ερωτική γευστική διαδρομή θα συνεχιστεί με απολαυστικά πιάτα  “For Ever” - τραγανό στήθος πάπιας, σερβιρισμένο με αρωματική σάλτσα curry ή αγριόχοιρο teppanyaki με μανιτάρια shiitake και φρούτα του δάσους ή σολομό teriyaki στη σχάρα. Τη γευστική συγχορδία του ρομαντικού δείπνου θα συμπληρώσει ένα μπουκάλι αρωματικό ροζέ κρασί, το οποίο θα φλερτάρει με τις ιαπωνικές γαστρονομικές δημιουργίες, ενώ το full romantic dessertEndless” - mochi βανίλιας με ζεστό sauce σοκολάτας, θα αποτελέσει τον πιο γλυκό επίλογο της βραδιάς.

Η βελούδινη φωνή της Εύης Νεοκλέους με τη μαγευτική συνοδεία του πιάνου της θα συμπληρώσουν την ειδυλλιακή πρόταση του Tokio Restaurant για τους ερωτευμένους.
Υπάρχει βέβαια και η επιλογή για όσους δεν είναι fans του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά θέλουν να διασκεδάσουν με την καρδιά τους… Το Tokio Bar επιφυλάσσει για τις 14 Φεβρουαρίου και ένα εκρηκτικό Anti-Valentine’s party με μουσικές επιλογές του γνωστού DJ Demis.
Πληροφορίες: 25321313

Δεν υπάρχουν σχόλια: