Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Βούτηξαν τις οικονομίες ηλικιωμένων που είχαν πάει στην εκκλησία



Τις οικονομίες μιας ζωής ζεύγους ηλικιωμένων έκλεψαν οι διαρρήκτες που εκμεταλλευόμενοι την απουσία του στην εκκλησία, άρπαξαν 15 χιλιάδες ευρώ σε μετρητά. Προσοχή συστήνει η αστυνομία αφού αρκετά σπίτια έγιναν χθες βράδυ στόχος διαρρηκτών.


Η διάρρηξη στο σπίτι των ηλικιωμένων σημειώθηκε χθες βράδυ ενώ το ζεύγος ηλικίας 85χρόνων απουσίαζε στην εκκλησία.  Οι δράστες εισήλθαν στην κατοικία τους αφού παραβίασαν την είσοδο και αφού έκαναν φύλο και φτερό το σπίτι, εντόπισαν στο ερμάρι δωματίου το χρηματικό ποσό των 15 χιλιάδων ευρώ σε μετρητά. Ποσό που αποτελούσε τις οικονομίες του ζεύγους.

Αφού τα άρπαξαν, οι δράστες έγιναν καπνός, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι οι διαρρήκτες, εκτός από την οικία των ηλικιωμένων “κτύπησαν” επίσης γειτονική τους οικία από όπου έκλεψαν περιουσία χιλιάδων ευρώ.

Παρά τις έρευνες και τις ανακρίσεις της αστυνομίας, οι δράστες παραμένουν άφαντοι.  Λόγω των ημερών και κυρίως των εορτών του Πάσχα η αστυνομία καλεί το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό με την περιουσία του αφού οι επιτήδειοι καραδοκούν.

κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: