Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Μόνο εδώ δοξάζεται ο Ερντογάν!


Σε ολόκληρη σχεδόν την Ευρώπη εκδηλώνεται οργή από πολίτες, οργανώσεις, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και πολιτικούς παράγοντες κατά του Ταγίπ Ερντογάν.
Βάλλεται, κατηγορείται, χλευάζεται, για την κατάλυση κάθε έννοιας δημοκρατίας στη χώρα του, για τον νεοσουλτανικό τρόπο με τον οποίο κυβερνά, για τις καταπιεστικές μεθόδους που χρησιμοποιεί κατά του λαού του και των διαφωνούντων, για τη συνεργασία του με τους τζιχαντιστές, για τη γενοκτονία που διενεργεί εις βάρος του κουρδικού πληθυσμού.


Μόνο εδώ ο Ταγίπ Ερντογάν εκλιπαρείται, ικετεύεται, απο-ενοχοποιείται, δοξάζεται.
Μόνο εδώ, ο επικεφαλής του κράτους που εισέβαλε, κατέκτησε, διέπραξε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, κατέχει στρατιωτικά μεγάλο τμήμα της Κυπριακής Δημοκρατίας και παραβιάζει για 42 χρόνια τα ανθρώπινα δικαιώματα του κυπριακού λαού προβάλλεται ως ο ηγέτης, προς τον οποίο προσβλέπει το θύμα του, να το σώσει από τα δεινά του! Οποίο κατάντημα για την ηγεσία, τον λαό, το κύρος του κράτους, την Κυπριακή Δημοκρατία...

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χαρακτηρίζει τον Ερντογάν «σύγχρονο πολιτικό ηγέτη, ο οποίος θέλει λύση του προβλήματος». Θέλει λύση αυτός που διέπραξε και συνεχίζει να διαπράττει το έγκλημα. Μόνο ο Πρόεδρος ενός κατεχόμενου κράτους αποτελεί θλιβερή εξαίρεση, σε ένα παγκόσμιο κανόνα. Μόνο στην Κύπρο βλέπουν τον Ερντογάν και τον εδώ υπηρέτη του να ανοίγουν «παράθυρα ελπίδας», για τον λαό που κατακρεούργησαν. Μόνο η ηγεσία μας, σε όλο τον κόσμο, δεν καταδίκασε τις εγκληματικές μεθόδους του κατά του τουρκικού λαού και των Κούρδων. Και μόνο αυτοί θέλουν να βλέπουν την Τουρκία να υποχρεούται, δήθεν, να αναζητήσει δίκαιη και βιώσιμη λύση.

Μόνο αυτοί θεωρούν ότι οι αγωγοί φυσικού αερίου μπορούν να διέρχονται από την Τουρκία, καθοδόν προς την Ευρώπη. Μόνο αυτοί δεν βλέπουν πέραν από τη μύτη τους, και δεν μπορούν να αντιληφθούν τι πράττει ο Ερντογάν στο κατεχόμενο τμήμα της πατρίδας τους και πώς θα μετασχηματισθεί, με προσχεδιασμούς του Ερντογάν, το λεγόμενο τουρκοκυπριακό συνιστών κράτος, μετά τη λύση της διακρατικής ομοσπονδίας που διαπραγματεύονται. Μόνο αυτοί διαβλέπουν πως, μετά τη λύση, ο Ερντογάν θα ανοίξει την αχανή τουρκική αγορά στους Ελληνοκυπρίους, για να πλουτίσουν και να καταστήσουν το ελληνοκυπριακό συνιστών κράτος, Γη της Επαγγελίας. Μόνο αυτοί επαινούν όσους επαινούν την Τουρκία για τα εγκλήματα που διαπράττει εις βάρος των μεταναστών προσφύγων.

Πριν από μερικές μέρες, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εκθείασε τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου επειδή έπλεξε το εγκώμιο της Τουρκίας, ως του «σωτήρα των προσφύγων». Και εκείνο το φιλοτουρκικό παραλήρημα του Ντόναλντ Τουσκ, το χαρακτήρισε... «δηλώσεις σκοπιμότητας»!

Τέτοια περίοδο αναξιοπρέπειας, δουλοφροσύνης, ψοφοδεϊσμού, επαίνων προς τον ηγέτη του κράτους που εσφάγιασε τον κυπριακό Ελληνισμό, πρώτη φορά βιώνουν οι Έλληνες Κύπριοι. Όλος ο κόσμος έχει στο στόχαστρό του τον Ερντογάν, και μόνο στη χώρα-θύμα του δοξάζεται, απο-ενοχοποιείται, εξυμνείται και δοξάζεται, ως «σύγχρονος και προοδευτικός ηγέτης»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: