Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Νεαρό μοντέλο από την Μολδαβία παντρεύεται τον 62χρονο Αιγύπτιο Πρόεδρο του ομίλου Amiral

H 26χρονη Ξένια Ντέλι, το μοντέλο από τη Μολδαβία, που έγινε γνωστό από τη σύντομη σχέση του με τον Τζάστιν Μπίμπερ, παντρεύεται τον πάμπλουτο 62χρονο, Φατί Ραμπάχ Αλ- Σαρίφ. Η Ξένια, γνώρισε πριν λίγους μήνες τον Αιγύπτιο Πρόεδρο του ομίλου Amiral και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Οι δυο τους αμέσως κατάλαβαν πως είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον και η πρόταση γάμου δεν άργησε να έρθει.

Μάλιστα ο Φατί, εκπλήρωσε την επιθυμία της αγαπημένης του που ήθελε διακαώς ο γάμος τους να γίνει στην όμορφη Σαντορίνη. Πριν από ενάμιση μήνα, το ερωτευμένο ζευγάρι έφτασε στο νησί και με το λίαρ τζετ του επιχειρηματία προκειμένου να οργανώσει το γάμο των ονείρων του, που φήμες αναφέρουν πως αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ.
Ξενια Ντελι
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Έθνος», οι καλεσμένοι που θα είναι από διάφορες χώρες θα φτάσουν τους 150 και θα αρχίσουν να καταφθάνουν στο νησί από την ερχόμενη Πέμπτη. Για τη διαμονή τους έχουν κλειστεί τα πολυτελή ξενοδοχεία Vedema, Grace, Mystique και άλλα. Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στο Οινοποιείο, Santo Wines στο χωριό Πύργος. Πρόκειται για μία ειδυλλιακή τοποθεσία με θέα στο Ηφαίστειο και το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.
Το ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης ενώπιων των λαμπερών προσκεκλημένων και μετά θα ακολουθήσει η γαμήλια δεξίωση.
Ξενια Ντελι
Το μενού θα περιλαμβάνει ελληνικές, ρωσικές αλλά και τουρκικές γεύσεις μιας και ο πατέρας της νύφης είναι τουρκικής καταγωγής. Το γλέντι θα είναι τρικούβερτο με χορό της κοιλιάς, αμέτρητα βεγγαλικά αλλά και πολλές εκπλήξεις. Φυσικά το γλέντι δεν θα τελειώσει το Σάββατο αλλά θα συνεχιστεί και την Κυριακή με ένα Beach party στον Περίβολο.
Πηγή: protothema.gr
http://ikypros.com/?p=175419#sthash.B49lTSvc.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: