Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Λεμεσός. Εκδήλωση συμπαράστασης προς τους καταδικασθέντες αστυνομικούς στην Πάφο



Μήνυμα συμπαράστασης στις οικογένειες και στους ίδιους τους αστυνομικούς Παναγιώτη  Ηρακλέους και Κάρλο Ντεκεμερτζιάν, που καταδικάστηκαν από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου σε ένα χρόνο φυλάκιση για τον ξυλοδαρμό πολίτη, έστειλαν, το απόγευμα της Κυριακής, 400 περίπου συνάδελφοι, φίλοι, συγγενείς τους αλλά και πολίτες, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε μπροστά από την Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού.


Στο χώρο αναρτήθηκαν και δυο πανό με μηνύματα υποστήριξης προς τους δύο αστυνομικούς.

Μιλώντας στην εκδήλωση ο υπεύθυνος αξιωματικός τους, Στέλιος Ιωάννου, ανέφερε ότι όλοι οι συνάδελφοι αστυνομικοί καθώς και πολλοί πολίτες βρίσκονται δίπλα στον Παναγιώτη και τον Κάρλο και πρόσθεσε ότι είναι πρωτάκουστο, "κάποιος να μαχαιρώνει αστυνομικό μέσα στο σταθμό, να καταδικάζονται οι αστυνομικοί και αυτός να μην παραμένει ούτε μέρα υπό κράτηση".
 
"Οι δυο λεβέντες δίνουν τη δική τους μάχη μέσα στις φυλακές, γιατί πρόκειται για λεβέντες, αξιέπαινους, τίμιους, που πρωταρχικός τους στόχος ήταν μόνο η δουλειά τους και να προσφέρουν βοήθεια, τόσο στον κόσμο όσο και στους συναδέλφους τους", συμπλήρωσε.
 
Από την πλευρά της, η αδελφή του Παναγιώτη Ηρακλέους, Γεωργία Ηρακλέους, ανέφερε ότι είναι πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα από την όλη διαδικασία που εξελίχθηκε στο δικαστήριο και έστειλε τις θερμές ευχαριστίες του Παναγιώτη και του Κάρλου προς όλους, για τη στήριξη που τυγχάνουν.
 
Ζήτησε τέλος από τους αρμόδιους να "λύσουν τα χέρια της Αστυνομίας, για να μπορέσουμε εμείς οι νομοταγείς πολίτες να κοιμόμαστε ήσυχοι."


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: