Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Ένοπλη ληστεία σε αρτοποιείο στην Λευκωσία

Ληστεία με την απειλή όπλου σημειώθηκε στη Λευκωσία. Το μοτοποδήλατο που χρησιμοποιήθηκε είναι κλεμμένο και οι δράστες έφυγαν άπρακτοι.

Αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει ότι γύρω στις 2.15π.μ. σήμερα, δύο άνδρες που είχαν τα πρόσωπά τους καλυμμένα με κουκούλες, εισήλθαν σε αρτοποιείο στη Λευκωσία και με την απειλή όπλου, ζήτησαν τα χρήματα του ταμείου από τις δύο υπαλλήλους. Οι υπάλληλοι κινήθηκαν προς το μέρος των δραστών, με αποτέλεσμα αυτοί να τραπούν σε φυγή.
Ο πρώτος δράστης διέφυγε τρέχοντας. Ο δεύτερος στην προσπάθειά του να επιβιβαστεί σε μοτοποδήλατο, που βρισκόταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση από το αρτοποιείο, δέχθηκε σπρώξιμο από τη μια υπάλληλο, που τον ακολούθησε. Αποτέλεσμα ήταν το μοτοποδήλατο να πέσει στο έδαφος και ο δράστης να τραπεί σε φυγή.
Στη σκηνή κλήθηκαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις. Όπως διαπιστώθηκε, το μοτοποδήλατο που χρησιμοποίησαν οι δύο δράστες, είναι ιδιοκτησία κατοίκου Λευκωσίας και φαίνεται να έχει κλαπεί, μεταξύ των ωρών 6μ.μ. χθες και 2.15π.μ. σήμερα, από περιφραγμένο χώρο, στη Λευκωσία, όπου βρισκόταν σταθμευμένο.

κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: