Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Δείτε τι καιρό θα κάνει απόψε στην Κύπρο

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Απόψε παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα δυτικά και βόρεια αλλά και σε περιοχές του εσωτερικού.
Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και αργότερα παροδικά στα προσήνεμα, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή αναμένονται και πάλι τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ το Σάββατο λίγες τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία, σε σχέση με την Τετάρτη, θα σημειώσει περαιτέρω πτώση μέχρι την Παρασκευή ενώ το Σάββατο μικρή άνοδο.
Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:
Μέγιστη
Θερμοκρασία
Ελάχιστη
Θερμοκρασία
Σχετική
Υγρασία
Λευκωσία:28°C17°C33%
Αεροδρόμιο Λάρνακας:27°C17°C34%
Λεμεσός:26°C19°C45%
Αεροδρόμιο Πάφου:26°C16°C53%
Παραλίμνι:27°C18°C61%
Πρόδρομος17°C14°C54%
Πόλις Χρυσοχούς:27°C16°C77%

Δεν υπάρχουν σχόλια: