Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Στο κελί οι δύο ύποπτοι για απόπειρα φόνου

Διάταγμα κράτησης 7 ημερών εξέδωσε το πρωί το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον των δυο αδελφών, ηλικίας 38 και 40 ετών, οι οποίοι φέρεται να τραυμάτισαν με πυροβόλο όπλο και μαχαίρι τρία πρόσωπα, ένα εκ των οποίων νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Η υπεράσπιση δεν έφερε ένσταση στην κράτηση των δυο αδελφών, οι οποίοι δεν παραδέχονται τίποτα από τα όσα τους καταλογίζει η Αστυνομία, αναφέροντας μόνο πως δέχθηκαν επίθεση στην οικία τους από τα τρία πρόσωπα, δυο αδέλφια 24 και 30 χρόνων κι έναν 26χρονο φίλο τους.
Πριν το περιστατικό, είχε μεταβεί στο σπίτι των δυο αδελφών η αρραβωνιαστικιά του 24χρονου, για να ζητήσει εξηγήσεις για τον ξυλοδαρμό του, που σημειώθηκε το απόγευμα της ίδιας μέρας, από τα δυο αδέλφια, με ένα από τα οποία φέρεται να διατηρούσε παλαιότερα δεσμό.
Στη σκηνή έφτασαν ακολούθως και τα τρία θύματα, ενώ η λογομαχία εξελίχθηκε σε συμπλοκή, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των τριών νεαρών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.
Η κατάσταση του 24χρονου κρίνεται ως εξαιρετικά κρίσιμη, αλλά σταθερή, αφού δέχθηκε  μεταξύ άλλων μαχαιριά στο στήθος, ενώ ο 26χρονος φέρει τραύματα από μαχαίρι στο πρόσωπο και σε άλλα μέρη του σώματός του και ο 30χρονος μεγάλο τραύμα στο πίσω μέρος της κεφαλής καθώς και τραύματα από σφαιρίδια πυροβόλου όπλου σε διάφορα μέρη του σώματός του.
Εναντίον των δυο υπόπτων διερευνάται υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απόπειρας φόνου και τραυματισμού, ενώ ποινικά αδικήματα θα διερευνηθούν και εναντίον των θυμάτων, που αφορούν την παράνομη είσοδο τους στην οικία.

κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: