Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Πασχαλινά παιχνίδια, στο νερό από τους Χειμερινούς Κολυμβητές, Πάφου...!



                                                                                         
                                                                                                                                 "Διοργανώσαμε κάτι πολύ πρωτότυπο, το οποίο απέσπασε πολύ κολακευτικά σχόλια...!", τόνισε ο πρόεδρος των Κολυμβητών Ματθαίος Ιεροκηπιώτης


       Με πολύ μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη της Λαμπρής στα Δημοτικά Μπάνια, τα πασχαλινά παιχνίδια στο νερό, τα οποία διοργάνωσαν οι Χειμερινοί Κολυμβητές του Σωματείου "Βρυσούθκια Κέλπετρη".  Η φετινή εκδήλωση, που γίνεται σε παγκύπρια πρωτοτυπία, ήταν υπό την αιγίδα του Υπουργού Μεταφορών Μάριου Δημητριάδη και ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Δεκάδες Χειμερινοί Κολυμβητές και όχι μόνο συγκεντρώθηκαν στα Δημοτικά Μπάνια και τίμησαν τα έθιμα του Πάσχα με την διοργάνωση παιχνιδιών μέσα στο νερό...! Ήταν μια ομολογουμένως αλλιώτικη παρουσίαση των πασχαλινών παιχνιδιών, η οποία προσέλκυσε σαν μαγνήτης και εκατοντάδες ξένους κυρίως επισκέπτες της παραλιακής περιοχής Κάτω Πάφου, οι οποίοι και έφυγαν με τις καλύτερες των εντυπώσεων.


       Ο πρόεδρος των Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου Ματθαίος Ιεροκηπιώτης, δήλωσε πως το Σωματείο αναπτύσσει τα τελευταία επτά χρόνια πλούσια δράση, έχει πρωτοτυπήσει αρκετά και ακριβώς συνέχισε μέσα σε αυτά τα πλαίσια διοργανώθηκε κάτι πολύ πρωτοποριακό κάτι πολύ πρωτότυπο, το οποίο απέσπασε πολύ κολακευτικά σχόλια. Ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης δεσμεύθηκε δε, ότι με τον ίδιο ζήλο το Σωματείο των Χειμερινών Κολυμβητών θα συνεχίσει να προσφέρει τόσο στα μέλη του, που έχουν ξεπεράσει τα 200 όσο και στους εκατοντάδες ξένους περιηγητές, δράση και πρωτότυπα παιχνίδια...! Ο πρόεδρος των κολυμβητών ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Υπουργό Μεταφορών Μάριο Δημητριάδη, ο οποίος είναι πιστός φίλος των κολυμβητών και στηρίζει με θέρμη τις εκδηλώσεις του Σωματείου και  τον πρόεδρο των παραλιών Νίκο Σιμιλλίδη, και τον επιθεωρητή Πάμπο Χαραλάμπους, που είναι σταθεράδίπλα στους κολυμβητές. Θερμές ευχαριστίες, έστειλε επίσης  στην γυμνάστρια Άνθη Χαραλάμπους, που είχε το γενικό πρόσταγμα και αρίστευσε κυριολεκτικά,  στους γυμναστές Κώστα Ττοουλιά και Θανάση Μαστορή, για την πολύτιμη βοήθεια τους, όπως και την Runstop Businnes Solution, του Γιώργου Χαραλάμπους, που εκτέλεσε άριστα χρέη D.J και τον Γιώργο Παχύ, για τις εξαιρετικές του φωτογραφίες.


    Ο Υπουργός Μεταφορών Μάριος Δημητριάδης, απέδωσε τα εύσημα στους κολυμβητές για την πλούσια και πρωτοποριακή τους δράση και τόνισε χαρακτηριστικά ότι οι Χειμερινοί Κολυμβητές της Πάφου, αποτελούν ένα από τα πιο ζωντανά Σωματεία παγκυπρίως και τους αξίζει κάθε έπαινος. Σας εύχομαι να συνεχίσετε την κοινωνική προσφορά σας, στην κοινωνία με τον ίδιο ζήλο και εγώ θα είμαι σταθερά δίπλα σας για να σας βοηθώ και να ενισχύω τις προσπάθειές σας, κατέληξε ο Μάριος Δημητριάδης.
       Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Επιτροπής Παραλιών του Δήμου Πάφου Νίκος Σιμιλλίδης, ανέφερε ότι η εξαιρετική πρωτοβουλία  των Χειμερινών Κολυμβητών, έχει αγκαλιασθεί θερμά, από πλευράς του Δήμου Πάφου." Ο Δήμος Πάφου τέτοιες προσπάθειες, για αναβίωση των εθίμων του Πάσχα, τις στηρίζει έμπρακτα και γιαυτό και είμαστε εδώ", είπε χαρακτηριστικά. Εξέφρασε επίσης την πρόθεση του Δήμου να συμβάλει για την  καθιέρωση και αναβάθμιση των πασχαλινών παιχνιδιών μέσα στη θάλασσα, τα επόμενα χρόνια. Στο πλαίσιο της Πασχαλινής εκδήλωσης προσφέρθηκαν σε όλο τον κόσμο, από τους Κολυμβητές, φλαούνες και πασχαλινά αυγά, ενώ όλοι όσοι έλαβαν μέρος στα διάφορα αγωνίσματα πήραν οι πρώτοι έπαθλα και όλοι οι συμμετέχοντες αναμνηστικά μετάλλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: