Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Εκ νέου στο δικαστήριο για κατάθεση Βέργας και Μπάφας για το σκάνδαλο ΣΑΠΑ



Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο αναμένεται να προσαχθούν σήμερα οι πέντε κατηγορούμενοι για την υπόθεση του Συμβουλίου Αποχετεύσεως Πάφου.


Στη σημερινή δικάσιμο, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, αναμένεται να αγορεύσει ο συνήγορος υπεράσπισης του Φειδία Σαρίκα, δικηγόρος Κρις Τριανταφυλλίδης, ζητώντας από το δικαστήριο να προσέλθει να καταθέσει ενώπιον δικαστηρίου, ο καθηγητής Γιώργος Μπάφας, η μαρτυρία του οποίου κρίνεται σημαντική για τον πελάτη του.

Επίσης, αναμένεται να γίνουν παραδεκτά κάποια γεγονότα για τους τραπεζικούς λογαριασμούς κάποιων εκ των κατηγορουμένων. 

Ωστόσο, ο συνήγορος υπεράσπισης του Γιώργου Σιαηλή, δικηγόρος Κώστας Σιαηλής στη σημερινή δικάσιμο αναμένεται να υποβάλει στο δικαστήριο αίτημα για επανάκληση του τέως Δημάρχου Πάφου Σάββα Βέργα, στο δικαστήριο προκειμένου να καταθέσει εκ νέου.

Ο δικηγόρος Κώστας Σιαηλής εκτιμά ότι η μαρτυρία Βέργα ήρθε εκ των υστέρων μετά και την εμπλοκή όπως διαφαίνεται στην υπόθεση του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Αποβλήτων στην Μαραθούντα.  

Οι πέντε κατηγορούμενοι Γιώργος Μιχαηλίδης, Φειδίας Σαρίκας, Ευστάθιος Ευσταθίου, Βάσος Βασιλείου και Γιώργος Σιαηλής αντιμετωπίζουν κατηγορίες για δεκασμό δημόσιου λειτουργού, συναλλαγές με αντιπροσώπους, οι οποίες υποδηλώνουν διαφθορά, αθέμιτη κτήση περιουσιακού οφέλους από λειτουργούς και αξιωματούχους του δημοσίου και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.


kype

Δεν υπάρχουν σχόλια: