Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Όλες οι εξελίξεις από την επεισοδιακή καταδίωξη δύο νεαρών από την αστυνομία



Δύο νεαροί, ηλικίας 23 και 24 ετών από την Επαρχία Πάφου κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα, σε σχέση με υπόθεση κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων κατά τη διάρκεια της νύχτας, παράλειψη συμμόρφωσης σε σήμα αστυνομικού εν στολή και αλόγιστη και επικίνδυνη οδήγηση.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τη μία τα ξημερώματα, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πόλης Χρυσοχούς, που διενεργούσαν μηχανοκίνητη περιπολία, στο δρόμο Πόλης Χρυσοχούς - Λίμνης, εντόπισαν σταθμευμένο σε σημείο του δρόμου, ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα.

Καθώς τα μέλη της Αστυνομίας προσέγγισαν το όχημα για έλεγχο, ο οδηγός του, εκκίνησε το όχημα και οδηγώντας με μεγάλη ταχύτητα, προσπάθησε να διαφύγει. Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το εν λόγω όχημα κάνοντας τα απαραίτητα σήματα για να σταματήσει, χωρίς ωστόσο ο οδηγός να συμμορφωθεί.

Για την ανακοπή του οχήματος, οι αστυνομικοί έκαναν χρήση των υπηρεσιακών τους πιστολιών, ρίχνοντας προειδοποιητικούς πυροβολισμούς.

Το αυτοκίνητο συνέχισε την πορεία του, μέχρι που ο οδηγός του, σε κάποιο σημείο του δρόμου, απώλεσε τον έλεγχό του, με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου και να ακινητοποιηθεί.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν και ανέκοψαν τα δύο πρόσωπα, που επέβαιναν στο όχημα και διαπίστωσαν ότι πρόκειται για ένα 23χρονο και ένα 24χρονο και οι δύο κάτοικοι της επαρχίας Πάφου, οι οποίοι συνελήφθησαν.

Ακολούθως σε έρευνα στο όχημα τους που κατασχέθηκε εντοπίστηκε ως τεκμήριο ένα ψαλίδι κοπής σιδήρου.

Σημειώνεται ότι οι δύο νεαροί απασχόλησαν στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για σωρεία διαρρήξεων και κλοπών.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: