Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Θρήνος για την δημοτική αστυνομικό


Συγκινητικές είναι οι αναρτήσεις στο Διαδίκτυο συναδέλφων και φίλων για το θάνατο της Σταματίνας Νικολάου.

Η δημοτική αστυνομικός που πριν από οκτώ ημέρες είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στην Αργυρούπολη άφησε χθες την τελευταία της πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμού, όπου νοσηλευόταν.



Φίλοι, συνάδελφοι και συγγενείς έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μηνύματα συμπαράστασης στα οποία αναφέρουν την αγάπη της Ματίνας για τα παιδιά αλλά και το πόσο δοτική ήταν με τους ανθρώπους.


Το τροχαίο είχε σημειωθεί στη λεωφόρο Κύπρου, έξω από το δημοτικό κολυμβητήριο Αργυρούπολης. Η δημοτική αστυνομικός, η οποία ήταν σε υπηρεσία, βρισκόταν πάνω στο πεζοδρόμιο όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω της.

Σύμφωνα με καταθέσεις μαρτύρων στην Τροχαία του Ελληνικού, το αυτοκίνητο που έπεσε πάνω στο πεζοδρόμιο έκανε κόντρες με ένα άλλο ΙΧ. Η άτυχη γυναίκα έβαλε το σώμα της μπροστά για να μην περάσουν ανεξέλεγκτα τη διασταύρωση μικρά παιδιά. Ωστόσο, το αυτοκίνητο ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και τη χτύπησε με δύναμη.

Η νεαρή δημοτική αστυνομικός συνόδευε τα παιδιά έξω από το κολυμβητήριο Αργυρούπολης και χάρη στην αυτοθυσία της κανένα από αυτά δεν έπαθε τίποτα. 

http://www.protothema.gr/greece/article/598919/oduni-gia-ti-dimotiki-astunomiko-suginitikes-anartiseis-sto-diadiktuo-gia-ton-adiko-hamo-tis/