Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι στο διαμέρισμα Χρυσοχούς. Δείτε γιατί!!!

Εκδήλωση διαμαρτυρίας διοργανώνουν σήμερα το πρωί κάτοικοι και παράγοντες του διαμερίσματος Πόλης Χρυσοχούς έξω από το τοπικό ιατρικό κέντρο διαμαρτυρόμενοι για την υποστελέχωση, όπως αναφέρουν, του κέντρου και την έλλειψη εξοπλισμού.

Το βασικότερο πρόβλημα εξήγησε ο Δήμαρχος Πόλεως Χρυσοχούς Άγγελος Γεωργίου Οδυσσέως είναι η υποστελέχωση που οδηγεί κατά καιρούς στο κλείσιμο των θαλάμων εσωτερικών ασθενών του Νοσοκομείου με αποτέλεσμα ασθενείς από το ακριτικό Παχύαμμο και Πωμό να αναγκάζονται να μεταβαίνουν στο Νοσοκομείο Πάφου ακόμη και για μη εξειδικευμένες θεραπείες .
Το Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς είναι απαραίτητο κατέληξε και θα πρέπει να είναι η προτεραιότητα του Υπουργείου που να εξυπηρετεί όχι μόνο το Δ. Πόλεως αλλά και τις 30 κοινότητες του διαμερίσματος  αλλά και χιλιάδες ξένους επισκέπτες που κατακλύζουν  την περιοχή το καλοκαίρι.
Ο Άγγελος Οδυσσέως ανέφερε ότι θα έπρεπε να τοποθετηθούν άμεσα στο Νοσοκομείο τόσο οι γενικοί ιατροί όσο και οι ιατροί ειδικοτήτων αλλά και διασώστες και οδηγοί ασθενοφόρων.

κυπε