Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Ανεβαίνει η θερμοκρασία σήμερα στην Κύπρο



Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
 
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί,  ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  ασθενείς 3  αλλά στα παράλια μέχρι μέτριοι 4  μποφόρ.  
Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 29  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 27  στα παράλια και στους 18  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά θα παρατηρούνται χαμηλές νεφώσεις.  Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3  μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει στους 15  βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 17  στα παράλια και στους 10  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Τη ∆ευτέρα,  την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις ώρες του απογεύματος θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις και δεν αποκλείεται να πέσουν ελαφρές βροχές,  κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.