Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Άρχισε τους πυροβολισμούς με το κυνηγετικό



Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ο 37χρονος ο οποίος συνελήφθη σήμερα για παράνομη μεταφορά κυνηγετικού όπλου και εκρηκτικών υλών και ρίψη πυροβολισμών.




Ο 37χρονος ανακρινόμενος παραδέχτηκε την διάπραξη των αδικημάτων.
Σύμφωνα με την Αστυνομία ήταν γύρω στις 9.15π.μ. σήμερα, όταν δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι 37χρονος μετέβη σε εργοστάσιο παραγωγής ζωοτροφών στην επαρχία Πάφου και μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον ιδιοκτήτη του εργοστασίου, πήρε από το όχημά του ένα κυνηγετικό όπλο και έριξε ένα πυροβολισμό προς την οροφή του εργοστασίου.
Αμέσως στο σημείο μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, όπου εντόπισαν τον 37χρονο, ο οποίος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση.
Στη σκηνή εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ως τεκμήριο ένα συναρμολογημένο κυνηγετικό όπλο, ενώ σε σωματική έρευνα που έγινε στον 37χρονο εντοπίστηκε στην κατοχή του ένα πλήρες φυσίγγιο κυνηγετικού όπλου.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημά του, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, 249 πλήρη φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε σε κατάστημα που διατηρεί ο ίδιος και στην οικία του εντοπίστηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, ένα στρατιωτικό τυφέκιο και 200 πλήρη φυσίγγια στρατιωτικού όπλου, καθώς και 5 γεμιστήρες στρατιωτικού όπλου, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.



κυπε