Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Τους τσάκωσαν φορτωμένους κάνναβη



Δύο πρόσωπα, ένας 26χρονος και ένας 29 ετών  οδηγήθηκαν  νωρίς  χτες το απόγευμα στα  κρατητήρια της Αστυνομίας Αμμοχώστου ως ύποπτοι για κατοχή χρήση και εμπορία  ναρκωτικών.

Έχοντας  στα χέρια τους δικαστικό ένταλμα έρευνας οι άνδρες της ΥΚΑΝ  μετέβησαν σε  αγροικία που  βρίσκεται στην κτηνοτροφική περιοχή Φρενάρους  και η οποία ανήκει σε οικογένεια  26χρονου από το Φρέναρος.

Μέσα βρισκόταν ο 26χρονος ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς  πέταξε από το παράθυρο μια τσάντα ενώ πάνω σε τραπεζάκι οι άνδρες της ΥΚΑΝ βρήκαν  ένα πλαστικό σακουλάκι που  περιείχε κάνναβη ενός περίπου γραμμαρίου.  Στη συνέχεια στην παρουσία του 26χρονου οι αστυνομικοί  βρήκαν την πλαστική τσάντα που είχε πετάξει η οποία  διαπιστώθηκε ότι περιείχε 26 συσκευασίες  με κάνναβη συνολικού βάρους 106 περίπου  γραμμαρίων.

Κοντά στο σημείου  όπου βρέθηκε η τσάντα, εντός του περιφραγμένου  χώρου  της αγροικίας οι  αστυνομικοί  εντόπισαν κρυμμένο 29χρονο επίσης από το Φρέναρος ο οποίος και συνελήφθη.

Στην αγροικία οι άνδρες της ΥΚΑΝ  βρήκαν  μια ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των €1,560 τα οποία παρελήφθησαν ως τεκμήρια.
Από τις έρευνες στα σπίτια των δύο ανδρών δεν προέκυψε κάτι το παράνομο.
Ανακρινόμενος , σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 26χρονος παραδέχτηκε σε γραπτή του κατάθεση ενοχή σε κάποια  αδικήματα.

Αργότερα σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν και οι δυο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου προκειμένου να ζητηθεί η έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους προς διευκόλυνση των αστυνομικών ερευνών.



κυπε