Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Τους τσάκωσαν με κάνναβη



Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, προσπάθησαν να ανακόψουν σήμερα το πρωί στην Πάφο, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα.

          Ο 35χρονος οδηγός του οχήματος, μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των μελών της ΥΚΑΝ, κινήθηκε με πισινή ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγει, με αποτέλεσμα να κτυπήσει σε υπηρεσιακό όχημα και να ακινητοποιηθεί.
          Τόσο ο οδηγός, όσο και ο 47χρονος συνοδηγός ανακόπηκαν από μέλη της ΥΚΑΝ. Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του οχήματος, ανευρέθηκαν εννέα συνολικά σακούλια που περιείχαν ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, βάρους 280 γραμμαρίων περίπου, καθώς επίσης και μια ζυγαριά ακριβείας.
          Τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση. Στη συνέχεια ακολούθησαν έρευνες στις οικίες τους, όπου στην οικία του 47χρονου ανευρέθηκαν τρία νάιλον σακούλια που περιείχαν κάνναβη, βάρους τριών περίπου γραμμαρίων, ενώ στην οικία του 35χρονου, ανευρέθηκε σε κρύπτη το χρηματικό ποσό των €6,700.
          Σε σχέση με την πιο πάνω υπόθεση προέκυψε μαρτυρία εναντίον και τρίτου προσώπου ηλικίας 52 ετών, το οποίο συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος.
          Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.