Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Συνέχεια στο κακουργιοδικείο η υπόθεση του τριπλού φονικού στη Λεμεσό



Με την  αντεξέταση του 31χρονου κατηγορούμενου Χριστάκη Θωμά, συνεχίζεται σήμερα ενώπιον του Κακουργιοδικείου στη Λεμεσό, η δίκη για το τριπλό φονικό της 24ης Νοεμβριου 2015,
με θύματα τα αδέλφια Παράσχο και Κωνσταντίνο Ντορζή, 19 και 21 ετών, καθώς και τον 24χρονο Αιμίλιο Μιλτιάδους.



Ο 31χρονος Θωμά έχει ήδη απολογηθεί ενόρκως στο Κακουργιοδικείο, δίνοντας τη δική του εκδοχή για όσα προηγήθηκαν αλλά και όσα διαδραματίστηκαν το μοιραίο βράδυ του τριπλού φονικού, το οποίο συγκλόνισε το Παγκύπριο.
Η σημερινή διαδικασία αναμένεται να είναι πολύωρη, αφού η ίδια η κατηγορούσα αρχή έχει αναφέρει πως θα χρειαστεί ολόκληρο το χρόνο του δικαστηρίου για να μπορέσει να ολοκληρώσει την αντεξέταση της.

Υπενθυμίζεται ότι το φονικό διαπράχθηκε σε πάροδο της πολυσύχναστης οδού Ανεξαρτησίας μετά από φιλονικία που προηγήθηκε με τα θύματα, τα οποία θεωρούσαν πως ο 31χρονος είχε προσβάλει, με σεξουαλικού περιεχομένου σχόλια, την αρραβωνιαστικιά του Παράσχου Ντορζή. Η αντιδικία μεταξύ των δυο πλευρών είχε ξεκινήσει μέρες πριν, όταν η πρώην κοπέλα του κατηγορούμενου φέρεται να έκανε παράπονα στους δυο αδελφούς για κακομεταχείριση της από τον Χριστάκη Θωμά.




κυπε