Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Το αστυνομικό δελτίο



Η Αστυνομία διερευνά την πιο πάνω υπόθεση μετά από καταγγελία που έγινε από 63χρονο ότι, γύρω στις 8 το πρωί χθες ενώ βρισκόταν σε περιοχή της επαρχία Λευκωσίας και κυνηγούσε,
λογομάχησε με άλλους κυνηγούς με αποτέλεσμα τέσσερις από αυτούς να πυροβολήσουν εναντίον του, τραυματίζοντας τον στο πρόσωπο.



            Ακολούθως, εντοπίστηκαν τα τρία από τα τέσσερα πρόσωπα, και σύμφωνα με κατάθεσή τους στην Αστυνομία ο 63χρονος πυροβόλησε πρώτος εναντίον 38χρονου, τραυματίζοντας τον στο αυτί, το λαιμό και το αριστερό πόδι.
            Στους δύο τραυματίες παραχωρήθηκαν ιατρικά έντυπα και επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου στον 63χρονο εντοπίστηκαν σφαιρίδια σε διάφορα σημεία του σώματός του και αφαιρέθηκαν, ενώ διαπιστώθηκε ότι επηρεάστηκε η οπτική οξύτητα στο δεξιό του μάτι και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε ενώ ο 38χρονος υποβάλλεται ακόμη σε εξετάσεις.
            Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού διερευνά την υπόθεση.
Εξάλλου, Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας σε 31χρονο, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση.
            Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Στο μεταξύ, Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων Αρχηγείου, ανέκοψαν χθες βράδυ στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, παρά την Επισκοπή, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 43χρονος κάτοικος Λεμεσού.
            Ο 43χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 114μg αντί 22μg και μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Επισκοπής, όπου υποβλήθηκε σε τελική εξέταση με ένδειξη 101μg αντί 22μg.
            O 43χρονος συνελήφθη και από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ήταν διαγραμμένο.
            Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής συνεχίζει τις εξετάσεις.

Επίσης, Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 32χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου.
            Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Τέλος, Συνελήφθη χθες με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 18χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με τροχαία αδικήματα.
            Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ