Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Βρέθηκε στραγγαλισμένο σε κάδο σκουπιδιών

Νεκρό βρέθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης σε κάδο απορριμμάτων στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, στην δυτική Αττική, ένα 6χρονο κοριτσάκι που εξαφανίστηκε το πρωί της ίδιας ημέρας, και για το οποίο είχε εκδοθεί Amber Alert. Αγγελία αναζήτησης είχε εκδοθεί και από το «Χαμόγελο του Παιδιού», εθελοντικός οργανισμός για την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών.

Την εξαφάνιση φέρεται να κατήγγειλε στην αστυνομία της περιοχής ο 61χρονος πατέρας του κοριτσιού, ο οποίος το βράδυ προσήχθη στο ίδιο αστυνομικό τμήμα και, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται ως βασικός ύποπτος. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τον φέρουν να έχει ομολογήσει ότι αυτός σκότωσε το παιδί του, και ότι το κορίτσι βρέθηκε στραγγαλισμένο.
Αρχικώς, δηλώνοντας την εξαφάνιση της κόρης του, που έπασχε από κινητικά προβλήματα, ο πατέρας φέρεται να είπε πως όταν ξύπνησε το πρωί, βρήκε το σπίτι αναστατωμένο, και το παιδί δεν ήταν εκεί.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η μητέρα του παιδιού, που έχει και ένα δίδυμο αδελφάκι, νοσηλευόταν σε νοσοκομείο, και βγήκε αμέσως, πολύ ταραγμένη, μόλις πληροφορήθηκε εκεί, από τις συνεχείς εκκλήσεις από ραδιόφωνα, τηλεοράσεις και ηλεκτρονικούς πίνακες στους δρόμους, την εξαφάνισή της.


ΚΥΠΕ