Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Ανεβαίνει κι άλλο ο υδράργυρος στην Κύπρο



Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς 3 µποφόρ, για να καταστούν µέχρι το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ.
Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω 28 στα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 26 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα παραµείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια και γύρω στους 12 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή και τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις και δεν αποκλείεται να πέσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα την Κυριακή και τη ∆ευτέρα ενώ την Τρίτη θα σηµειώσει µικρή πτώση.