Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Διαβάστε το δράμα που περνά οικογένεια Ε/κ στην Πάφο

  
Εντονότατη οχληρία παρατηρείτε  σε γειτονιά στο κέντρο της Πάφου. Τις απογευματινές κυρίως, ώρες το μέρος μετατρέπεται σε βιομηχανική περιοχή. Έχουν ενημερωθεί από τους επηρεαζόμενους, ο υπουργός Δικαιοσύνης, ο δήμαρχος Πάφου, η αστυνομία και η Τροχαία Πάφου, το γραφείο Ευημερίας.
Δυστυχώς, όμως ο Γολγοθάς της οικογένειας, μετά από τόσες παρεμβάσεις, συνεχίζεται. Δεν υπάρχει απολύτως καμιά συμμόρφωση. Οι επηρεαζόμενοι βρίσκονται σε απόγνωση.      

Σύμφωνα με τα όσα μας έχουν αναφέρει οι επηρεαζόμενοι, οικογένεια αλλοδαπών έχει εγκατασταθεί δίπλα από την οικία τους. Το απόγευμα, που επιστρέφει ο άντρας στο σπίτι αρχίζει να επιδιορθώνει αυτοκίνητα, τόσο στην αυλή του σπιτιού του όσο και στο δρόμο. Αυτό γίνεται σχεδόν καθημερινά και εντείνεται τα Σαββατοκύριακα. Χτυπά δυνατά με διάφορα εργαλεία, αλλάζει λάδια και γενικά, δημιουργεί μεγάλη οχληρία. Οχληρία άνευ προηγουμένου, όπως καταγγέλλουν οι επηρεαζόμενοι. Φαίνεται να μετατρέπει την αυλή του τα απογεύματα σε συνεργείο επιδιόρθωσης αυτοκινήτων.  Όπως αντιλαμβάνεστε, συνεργείο αυτοκινήτων σε κατοικημένη περιοχή. Σε ποιον αιώνα ζούμε άραγε;      

Προσπαθεί να ξεκινήσει παλιά αυτοκίνητα,  με αποτέλεσμα να γεμίζει ο τόπος καυσαέρια. Φανταστείτε ένα κοκτέιλ ζέστης, το καλοκαίρι,  και καυσαερίου. 
Εκτός αυτού, κλείνουν με αυτοκίνητα σχεδόν καθημερινά  την είσοδο του πάρκινγκ των επηρεαζόμενων  και χρειάζεται κάθε φορά να τους παρακαλούν στην κυριολεξία για να το ελευθερώσουν  και να βγουν έξω. Αν είναι ποτέ δυνατόν.   Να εγκλωβίζεσαι στο ίδιο σου το σπίτι . 

Του έγινε πολλές φορές παρατήρηση αλλά  δεν λέγει να συμμορφωθεί. Αδιαφορεί και γελά ειρωνικά.
Επίσης, του έχει  γίνει πολλές φορές παρατήρηση από την αστυνομία και την τροχαία, που τον έχουν επισκεφτεί στο σπίτι του αλλά και τον ίδιο το δήμαρχο της Πάφου. Δυστυχώς, όμως  το πρόβλημα συνεχίζεται μέχρι και σήμερα. Φαίνεται να αγνοεί τους πάντες κανονικά και να μην τους λαμβάνει υπόψη του.  

Να σημειωθεί ότι, έχει ενημερωθεί και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού για την οχληρία που προκαλεί ο ενοικιαστής του αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Η κατάσταση αυτή και ο Γολγοθάς της οικογένειας συνεχίζεται. Τα τελευταία περίπου τρία  χρόνια οι άνθρωποι έχουν χάσει τον ύπνο τους και έχουν βγει έξω από τη ζωή τους.

Έχει δοθεί πρόσφατα κατάθεση στην αστυνομία αλλά από την ημέρα εκείνη τα πράγματα έχουν γίνει ακόμη πιο έντονα. Οχληρία, οχληρία, οχληρία και πάλι οχληρία, μας λένε οι επηρεαζόμενοι.   
Αλήθεια, τι κάνουν οι αρμόδιοι; Είναι ποτέ δυνατόν ένας άνθρωπος να κάνει ότι θέλει σε μια ήσυχη γειτονιά και να μην λαμβάνει  υπόψη τις Αρχές; Οι Αρχές, που γνωρίζουν για το πρόβλημα, γιατί δεν το σταματούν μια για πάντα;  Είναι τόσο δύσκολο;  
Θα πρέπει η οικογένεια των Ε/κ να πουλήσει το πατρικό της σπίτι για να απαλλαχτεί από αυτή την δυσάρεστη  κατάσταση;  

Αναμένουμε από την αστυνομία, την τροχαία και το Δήμο Πάφου να παρέμβουν,  ακόμη και σήμερα.

Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ, που έχει κάνει ρεπορτάζ,  θα παρακολουθεί το θέμα στενά και θα επανέλθει.