Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Δείτε την κομπίνα που έστησε Φιλιππινέζα


Πολυτραυματίας από τη φονική έκρηξη στο Μαρί είναι ο παραπονούμενος που έπεσε θύμα απάτης από την οικιακή βοηθό του, φιλιππινέζικης καταγωγής, η οποία τον ξάφρισε για να του προξενέψει, δήθεν, τη νεαρή αδελφότεκνη της.


Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Πολίτη», η ασυνήθιστη ιστορία αποκαλύφθηκε το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο 34χρονος από χωριό της Επαρχίας Λάρνακας, ο οποίος τον Ιούλιο του 2011 υπηρετούσε ως ειδικός αστυφύλακας στον Ηλεκτροπαραγωγό Σταθμό στο Μαρί και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά από την έκρηξη στο Μαρί. Αυτά λέχθηκαν στο δικαστήριο κατά τη διαδικασία προφυλάκισης της 33χρονης οικιακής βοηθού.

Επιπλέον, όπως ανέφερε ο 34χρονος, ο ίδιος μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου και κατήγγειλε ότι η 33χρονη οικιακή βοηθός του απέσπασε απ’ αυτόν με ψευδείς παραστάσεις το χρηματικό ποσό των 4,500 ευρώ. Σύμφωνα με την καταγγελία, το αδίκημα διαπράχθηκε κατά τους μήνες Ιανουάριο - Απρίλιο του 2017.


Σύμφωνα με τον 34χρονο, όλο αυτό το διάστημα, η ύποπτη μεσολαβούσε, ώστε ο ίδιος να γνωρίσει, μέσω της ιστοσελίδας του facebook, την 20χρονη αδελφότεκνή της, η οποία βρισκόταν στις Φιλιππίνες, με σκοπό η νεαρή να έρθει και να συνάψουν γάμο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του «Πολίτη», ο 34χρονος ανέφερε ότι τον τελευταίο καιρό, έχει χάσει επαφή με τη νεαρή από τις Φιλιππίνες, η οποία μάλιστα τον διέγραψε και από το facebook. Όπως ισχυρίζεται ο παραπονούμενος, όταν ρωτούσε την ύποπτη τι συνέβη με την αδελφότεκνή της, αυτή έβρισκε διάφορες δικαιολογίες και απέφευγε να απάντησει επί της ουσίας.  

Η 33χρονη Φιλιππινέζα συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστήριου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε εναντίον της διάταγμα εξαήμερης κράτησης. Η ίδια παραδέχθηκε ότι όλα τα λεφτά τα κατέθεσε ήδη στον λογαριασμό της στις Φιλιππίνες, στον ίδιο λογαριασμό όπου κατέθετε και τον μισθό της. Εξέφρασε, όμως, την επιθυμία να επιστρέψει το ποσό αυτό στον παραπονούμενο μέσω αποκοπής του μισθού της. Επιπλέον, η 33χρονη απολογήθηκε για την πράξη της και παραδέχθηκε, επίσης, πως δεν τίθεται θέμα η νεαρή αδελφότεκνη της να έρθει στην Κύπρο για να παντρευτεί.