Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Χτυπά κόκκινο η θερμοκρασία στην Κύπρο σήμερα

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά θαλάσσιοι ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν νωρίς το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και παροδικά στα προσήνεµα παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ.
Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη για να καταστεί το απόγευµα λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 41 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 37 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 34 στα νότια και τα βόρεια παράλια και γύρω στους 32 βαθµούς στα δυτικά παράλια, καθώς και τα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά δυνατό να σχηµατιστεί χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και αργότερα ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη, για να καταστεί αργότερα ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και στους 20 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.
Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το απόγευµα και το βράδυ θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.
Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση.