Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Ρώσοι κανίβαλοι σκότωσαν και έφαγαν 30 άτομα



Μία από τις χειρότερες ειδήσεις της ιστορίας του άκουσε σήμερα το πρωί η κοινωνία του Κράσνονταρ, στη Ρωσία, καθώς στα τοπικά μέσα ενημέρωσης κυκλοφόρησε πως ένα ζευγάρι κανιβάλων θα μπορούσε να είναι υπεύθυνο για μέχρι και 30 τρομερές δολοφονίες, σύμφωνα με την αστυνομία.
Μερικά από τα θύματα, μάλιστα, λέγεται ότι αποθηκεύθηκαν από το ζευγάρι για... μελλοντική κατανάλωση.


Το ζευγάρι -ένας άνδρας και μια γυναίκα- συνελήφθη, αναφέρει το κανάλι NTV, επικαλούμενο πηγή στην εξεταστική επιτροπή της αστυνομίας.



Εκτιμάται ότι οι ύποπτοι μπορεί να ευθύνονται για μέχρι και 30 θανάτους, αν και η αστυνομία μπόρεσε να τους ταυτοποιήσει ως του ενόχους μόνο επτά δολοφονιών μέχρι τώρα, σύμφωνα με το κανάλι Mash Telegram TV.  
Μερικά από τα θύματα ήταν στο ψυγείο, το ζευγάρι ομολόγησε, σύμφωνα με το Mir24. 

Το δίδυμο είχε αναφερθεί ότι συμμετείχε στην απαγωγή, τη δολοφονία και τη βρώση των θυμάτων, από το 1999. 

Ο άντρας συνελήφθη νωρίτερα τον Σεπτέμβριο, αφού βρέθηκαν τα λείψανα μιας γυναίκας σε έναν στρατιωτικό κοιτώνα. Ένας κάδος με τα μέλη της νεκρής γυναίκας, καθώς και μια τσάντα που κατά πάσα πιθανότητα ανήκει στο θύμα, βρέθηκαν επίσης, σύμφωνα  με το Mir24. 

Ένα κινητό τηλέφωνο ανακαλύφθηκε αργότερα σε έναν δρόμο στην πόλη του Κρασνοντάρ που περιείχε ανησυχητικές φωτογραφίες. Στις εικόνες, ένας άνθρωπος -προφανώς ο ύποπτος- φαίνεται να ποζάρει με τα μέλη του σώματος μιας διαμελισμένης γυναίκας.

Αρνήθηκε αρχικά ότι σκότωσε τη γυναίκα, λέγοντας απλώς ότι είχε βρει τα απομεινάρια και απλά έβγαλε selfie μαζί τους, αλλά αργότερα έχασε το κινητό τηλέφωνο.

Η αστυνομία ερευνά τώρα τη φρικτή υπόθεση.



http://www.protothema.gr/world/article/716609/friki-zeugari-roson-kanivalon-skotose-kai-efage-mehri-kai-30-atoma-apo-to-1999/