Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Στον 20χρονο Eugen - Leonard Misea ανήκει το πτώμα που βρέθηκε στη Λακατάμια


Ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 13:00 η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του 20χρονου Eugen - Leonard Misea, που εντοπίστηκε χθες το απόγευμα σε πάρκο στη Λακατάμια.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, Ελένη Αντωνίου, ο θάνατος του 20χρονου προήλθε από αιμορραγικό σοκ, ενώ αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
Όπως μας ανέφερε η κ. Αντωνίου, έχουν ληφθεί και δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις, που θα καταδείξουν εάν ο νεαρός είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ή φαρμάκων, ή συνδυασμό και των δύο.
Μετά και τις απαραίτητες διαδικασίες, νωρίτερα σήμερα, αναγνωρίστηκε η ταυτότητα του ατυχου νεαρού. Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, η σορός ανήκει στον 20χρονο Ρουμάνο Eugen - Leonard Misea ο οποίος απουσίαζε από το σπιτί του από την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου. Η μητέρα του 20χρονου, η οποία δε μετέβη στη σκηνή, βρέθηκε στο νεκροτομείο για την αναγνώριση του πτώματος.
Η σορός του νεαρού όταν εντοπίστηκε δεν ήταν σε κατάσταση αποσύνθεσης, γεγονός το οποίο οδηγεί στο συμπέρασμα ότι δεν πέρασαν αρκετές ώρες από το θάνατό του, τη στιγμή που εντοπίστηκε.
Η Δήμαρχος Λακατάμιας Φωτούλα Χατζηπαππά βρίσκεται σε σύσκεψη με το δημοτικό συμβούλιο για την αντιμετώπιση της έκτακτης κατάστασης που παρουσιάστηκε, σε συνεργασία με την Αστυνομία.
Υπενθυμίζεται ότι, στις 18:20 μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην Λακατάμια μετά από πληροφορία ότι εντοπίστηκε πτώμα αγνώστου άνδρα.
Ο νεαρός εντοπίστηκε ημίγυμνος σε λίμνη αίματος. Στο υπόγειο πέρασμα όπου βρέθηκε το πτώμα, η Αστυνομία, εντόπισε τεκμήρια και στοιχεία τα οποία δείχνουν πως ενδεχομένως ο νεαρός χρησιμοποιούσε το χώρο για να διαμένει τις τελευταίες ημέρες. Κατά τη διάρκεια της νύχτας στη σκηνή παρέμειναν μέλη της Αστυνομίας όπου φρουρούσαν το σημείο.
Μέλη του ΤΑΕ καθώς επίσης και της Μονάδας Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας, συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων από κατοίκους της περιοχής, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να αξιοποιήσει υλικό από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από τα γειτονικά σπίτια.