Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΦΟΥ


Επίσκεψη στην Πάφο, την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2017 και περιήγηση στα έργα υποδομής που εκτελέστηκαν τα δύο τελευταία χρόνια με ευρωπαϊκές συγχρηματοδοτήσεις στο πλαίσιο της Ολοκληρωμένης Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, πραγματοποίησε σήμερα ομάδα Ευρωβουλευτών.


Στην επίσκεψη, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Κύπριου Ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδάκη, συμμετείχαν 5 μέλη του Ευρωκοινοβουλίου προερχόμενα από το Σοσιαλιστικό και Δημοκρατικό Κόμμα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, οι ευρωπαίοι βουλευτές έγιναν δεκτοί στο Δημοτικό Μέγαρο από τον Δήμαρχο της πόλης Φαίδωνα Φαίδωνος από τον οποίο ενημερώθηκαν για τα έργα που εκτελέστηκαν, αλλά και για αυτά που προγραμματίζονται να γίνουν, καθώς  και για τις θετικές επιπτώσεις που έχουν τα έργα αυτά στην τοπική κοινωνία και  οικονομία.

Από την πλευρά τους, τα μέλη του Ευρωκοινοβουλίου εξέφρασαν την πλήρη  ικανοποίησή τους από όσα είδαν και διαπίστωσαν.


Τους ευρωπαίους επίσημους συνόδευσαν στην Πάφο ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Ευρωπαϊκών Ταμείων της Γενικής Διεύθυνσης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Συντονισμού και Ανάπτυξης Κώστας Ιακώβου και η Ανώτερη Λειτουργός της Γενικής Διεύθυνσης  Ε.Π.Σ.Α.  Ανθή Φιλιππίδου.