Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη ληστεία σε πρακτορείο στοιχημάτων


Εντατικές έρευνες διεξάγει η Αστυνομία Πάφου για τον εντοπισμό των δραστών της χθεσινής ληστείας σε πρακτορείο στοιχημάτων του ΟΠΑΠ στην Γεροσκήπου.

Η Αστυνομία συνέλεξε από την σκηνή διάφορα τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις, ωστόσο από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησε διαφάνηκε πως το πρακτορείο δεν διέθετε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.
Για την υπόθεση της ληστείας η Αστυνομία αναζητά δύο δράστες ο πρώτος δράστης περιγράφεται ως ύψους 1.75μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης και φορούσε τζιν σκούρου χρώματος, είχε καλυμμένο το πρόσωπο του με κουκούλα σκούρου χρώματος και φορούσε μαύρα γάντια.
Ο δεύτερος δράστης περιγράφεται ως ύψους 1.80μ. περίπου, ισχυρής σωματικής διάπλασης και φορούσε μαύρη φόρμα και μαύρο φούτερ, ενώ έφερε σκούφο στο κεφάλι.
Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε από 26χρονο, γύρω στις 9.45μ.μ., ενώ ετοιμαζόταν να αποχωρήσει από υποστατικό στο οποίο εργάζεται, σημειώθηκε διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος.
Κατευθυνόμενος προς της έξοδο του υποστατικού, είδε δύο πρόσωπα τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, τα οποία εισήλθαν εντός του υποστατικού.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο πρώτος δράστης κρατούσε μαχαίρι με το οποίο απείλησε τον 26χρονο, ενώ ο δεύτερος έκλεψε χρηματικό ποσό από το ταμείο και γρονθοκόπησε τον 26χρονο.
Ο παραπονούμενος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει αιμάτωμα στον δεξιό κρόταφο και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στον παθολογικό θάλαμο.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.


κυπε