Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Limassol Triathlon


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Λεμεσίων 2017 το Limassol Triathlon. Συνολικά 160 αθλητές διαγωνίστηκαν σε κολύμπι, ποδηλασία και τρέξιμο, με εκκίνηση και τερματισμό στο Μόλο της Λεμεσού.

Ο αγώνας περιελάβανε τις αποστάσεις Super Sprint και Sprint με ατομικές και ομαδικές συμμετοχές. Την εκκίνηση έδωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Νεολαίας και Αθλητισμού κ. Λοΐζος Μαυρουδής, με τους αθλητές να τρέχουν προς την θάλασσα στις 9 το πρωί. Οι θεατές παρακολούθησαν τον Daniel Storey να τερματίζει πρώτος στην απόσταση Super Sprint στα 34 λεπτά, ενώ στα 39 λεπτά τερμάτισε η Kristy Collins, πρώτη αθλήτρια του Super Sprint.  Στην απόσταση Sprint, πρώτος τερμάτισε ο Σταύρος Αντωνίου με χρόνο 1:03:34. Πρώτη γυναίκα στην απόσταση Sprint τερμάτισε η Aleksandra Korulczyk με χρόνο 1:16:15.
Οι διοργανωτές του αγώνα Nireas Triathlon και  ο Δήμος Λεμεσού, πρόσφεραν κύπελλα και μετάλλια στους τρεις πρώτους αθλητές κάθε κατηγορίας.
Αξιοσημείωτος ήταν ο αριθμός των συμμετεχόντων που έλαβαν μέρος για πρώτη φορά στον αγώνα, γεγονός που ικανοποιεί ιδιαίτερα τους διοργανωτές. Είναι φανερό ότι το άθλημα του τριάθλου αποκτά όλο και μεγαλύτερο κοινό. 
Σε δηλώσεις τους οι διοργανωτές ευχαρίστησαν όλους τους συμμετέχοντες, τους εθελοντές οι οποίοι βοήθησαν για την πραγματοποίηση του αγώνα καθώς και την Τροχαία  και την Τροχονομία Λεμεσού για την απρόσκοπτη διεξαγωγή του μέρους της ποδηλασίας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασαν επίσης και στην Επιτροπή των Λεμεσίων για την εμπιστοσύνη και τη συνδρομή της στην ολοκλήρωση της διοργάνωσης με επιτυχία. Ο κόσμος αγκαλιάζει την διοργάνωση κάθε χρόνο και είμαστε σίγουροι ότι το 2018 θα έχει ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία, τόνισαν οι διοργανωτές.
Κύριος  χορηγός του Limassol Triathlon ήταν η Garmin, και υποστηρικτές  οι εταιρείες TYR και SQUEEZY.
Αναλυτικά αποτελέσματα του Limassol Triathlon έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Nireas Triathlon www.nireastriathlon.com.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Nireas Triathlon και μελλοντικές διοργανώσεις επισκεφτείτε το www.nireasriathlon.com.